Minecraft ücretsiz modlu server açma siteleri

Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarım üzerine modlu server kurdum. Ama sunucu bilgisayarımdan işlemci ve RAM yediği için oyunda cok kasıyor. Eskiden Aternos'tan açmıştım 200 mod üzeri vardı. Hiç kasmıyordu. Ama aternosdada tek tek modları yüklemeye üşeniyorum. Mod klasörünede mod atamıyorum. Hem de sıra bekleme var. Başka ücretsiz bir şekilde server acabileceğim bir site var mıdır? (100 mod var)

Merhaba. Bilgisayarım üzerine modlu server kurdum. Ama sunucu bilgisayarımdan işlemci ve RAM yediği için oyunda cok kasıyor. Eskiden Aternos'tan açmıştım 200 mod üzeri vardı. Hiç kasmıyordu. Ama aternosdada tek tek modları yüklemeye üşeniyorum. Mod klasörünede mod atamıyorum. Hem de sıra bekleme var. Başka ücretsiz bir şekilde server acabileceğim bir site var mıdır? (100 mod var)

Ücretsiz olarak FalixNodes önerimdir son zamanlarda sunucu açmak için reklam izlemeni istiyordu ara sıra Türkiye'den sunucuya start vermeni engelliyordu o yüzden VPN açıyordum ama donanım konusunda Aternos'tan bir tık üstte ve harici dosya yüklemeye izin veriyor.

Ücretsiz olarak FalixNodes önerimdir son zamanlarda sunucu açmak için reklam izlemeni istiyordu ara sıra Türkiye'den sunucuya start vermeni engelliyordu o yüzden VPN açıyordum ama donanım konusunda Aternos'tan bir tık üstte ve harici dosya yüklemeye izin veriyor.
teşekkürler şimdi deniyorum

We could not connect to your server! It might be because of ongoingmaintenance, problems or client side blocking modifications like adblock. böyle bir hata veriyor

Teşekkürler şimdi deniyorum.

we could not connect to your server! ıt might be because of ongoingmaintenance, problems or Client side blocking modifications like AdBlock. Böyle bir hata veriyor.

Reklam engelleyici kullanmıyor veya kullandığınız anti virüsün reklam engelleyicisi açık değil ise sistemsel bakım olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı