Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 Merhaba. Hypixel girecektim ama sunucuya bağlanmıyor. "unknown host” diye bir hata veriyor. Birkaç kere oyunun orijinal Launcher'ın da ve Lunar Client'te denedim, ikisinde de hata verdi...
Merhaba. Hypixel girecektim ama sunucuya bağlanmıyor. "unknown host” diye bir hata veriyor. Birkaç kere oyunun orijinal Launcher'ın da ve Lunar Client'te denedim, ikisinde de hata verdi...
Çözüm mistersec 4 Ekim 2021 Zinederon dedi: Dediğim gibi Hypixel'de oynadım ama CubeCraft'da da aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Mineplex ve hive da deneyin bir olmazsa modem resetleyin PC'yi yeniden başlatmayı deneyin. Zinederon dedi: İp doğru. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Facebook ağları çöktü.
Zinederon dedi: Dediğim gibi Hypixel'de oynadım ama CubeCraft'da da aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Mineplex ve hive da deneyin bir olmazsa modem resetleyin PC'yi yeniden başlatmayı deneyin. Zinederon dedi: İp doğru. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Facebook ağları çöktü.
E EagleGlow Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 277 Çözümler 7 4 Ekim 2021 #11 Zinederon dedi: İp doğru. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Şuanda facebook, instagram v.s açılmıyor internette bir sorun var. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: İp doğru. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Şuanda facebook, instagram v.s açılmıyor internette bir sorun var.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 4 Ekim 2021 #12 Birçok site açılmıyor. Açılanlara da yavaşlama söz konusu. Sadece Facebook ağları değil. Mesela ben Rockstar Games sitesine falan giremiyorum şu an. Artı 0 Eksi
Birçok site açılmıyor. Açılanlara da yavaşlama söz konusu. Sadece Facebook ağları değil. Mesela ben Rockstar Games sitesine falan giremiyorum şu an.
KS KS Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #13 EagleGlow dedi: Şuanda facebook, instagram v.s açılmıyor internette bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda Minecraft Launcher da da "Mojang Hizmetlerine bağlanılamıyor” diyor. EagleGlow dedi: Şuanda facebook, instagram v.s açılmıyor internette bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda Minecraft Launcher da da "Mojang Hizmetlerine bağlanılamıyor” diyor Artı 0 Eksi
EagleGlow dedi: Şuanda facebook, instagram v.s açılmıyor internette bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda Minecraft Launcher da da "Mojang Hizmetlerine bağlanılamıyor” diyor. EagleGlow dedi: Şuanda facebook, instagram v.s açılmıyor internette bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda Minecraft Launcher da da "Mojang Hizmetlerine bağlanılamıyor” diyor
E EagleGlow Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 277 Çözümler 7 4 Ekim 2021 #14 Zinederon dedi: Aynı zamanda Minecraft Launcher da da "Mojang Hizmetlerine bağlanılamıyor” diyor. Aynı zamanda Minecraft Launcher da da "Mojang Hizmetlerine bağlanılamıyor” diyor Genişletmek için tıkla... Instagram çöktü mü, Facebook çöktü mü, neden açılmıyor? WhatsApp erişim sorunu! Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Aynı zamanda Minecraft Launcher da da "Mojang Hizmetlerine bağlanılamıyor” diyor. Aynı zamanda Minecraft Launcher da da "Mojang Hizmetlerine bağlanılamıyor” diyor Genişletmek için tıkla... Instagram çöktü mü, Facebook çöktü mü, neden açılmıyor? WhatsApp erişim sorunu!
KS KS Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #15 mistersec dedi: Mineplex ve hive da deneyin bir olmazsa modem resetleyin PC'yi yeniden başlatmayı deneyin. Facebook ağları çöktü. Genişletmek için tıkla... Mineplex'de aynı. Artı 0 Eksi
mistersec dedi: Mineplex ve hive da deneyin bir olmazsa modem resetleyin PC'yi yeniden başlatmayı deneyin. Facebook ağları çöktü. Genişletmek için tıkla... Mineplex'de aynı.
E EagleGlow Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 277 Çözümler 7 4 Ekim 2021 #16 Zinederon dedi: Eki Görüntüle 1180440 Mineplex'de aynı. Genişletmek için tıkla... Sizlik bir şey yok hocam kimse giremiyor küresel ağ problemi. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Eki Görüntüle 1180440 Mineplex'de aynı. Genişletmek için tıkla... Sizlik bir şey yok hocam kimse giremiyor küresel ağ problemi.
mistersec Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 425 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ekim 2021 #17 Zinederon dedi: Eki Görüntüle 1180440 Mineplex'de aynı. Genişletmek için tıkla... İnterenette genel bir sıkıntı var hypixelide da etkilemiş olabilir. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Eki Görüntüle 1180440 Mineplex'de aynı. Genişletmek için tıkla... İnterenette genel bir sıkıntı var hypixelide da etkilemiş olabilir.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Ekim 2021 #18 Ben girebiliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #19 342524 dedi: Ben girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyeyim. 342524 dedi: Ben girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben hala giremiyorum. Artı 0 Eksi
342524 dedi: Ben girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar deneyeyim. 342524 dedi: Ben girebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben hala giremiyorum.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Ekim 2021 #20 Zinederon dedi: Tekrar deneyeyim. Ben hala giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir'de herkesin interneti yavaşken aksine benim internetim hızlı. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Tekrar deneyeyim. Ben hala giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir'de herkesin interneti yavaşken aksine benim internetim hızlı.