Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 Merhaba. Hypixel girecektim ama sunucuya bağlanmıyor. "unknown host” diye bir hata veriyor. Birkaç kere oyunun orijinal Launcher'ın da ve Lunar Client'te denedim, ikisinde de hata verdi...
Merhaba. Hypixel girecektim ama sunucuya bağlanmıyor. "unknown host” diye bir hata veriyor. Birkaç kere oyunun orijinal Launcher'ın da ve Lunar Client'te denedim, ikisinde de hata verdi...
Çözüm mistersec 4 Ekim 2021 Zinederon dedi: Dediğim gibi Hypixel'de oynadım ama CubeCraft'da da aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Mineplex ve hive da deneyin bir olmazsa modem resetleyin PC'yi yeniden başlatmayı deneyin. Zinederon dedi: İp doğru. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Facebook ağları çöktü.
Zinederon dedi: Dediğim gibi Hypixel'de oynadım ama CubeCraft'da da aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Mineplex ve hive da deneyin bir olmazsa modem resetleyin PC'yi yeniden başlatmayı deneyin. Zinederon dedi: İp doğru. Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Facebook ağları çöktü.
KS KS Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #21 342524 dedi: Bir'de herkesin interneti yavaşken aksine benim internetim hızlı. Genişletmek için tıkla... Sen şanslısın demek ki. Artı 0 Eksi
342524 dedi: Bir'de herkesin interneti yavaşken aksine benim internetim hızlı. Genişletmek için tıkla... Sen şanslısın demek ki.