Minecraft unkown error hatası

404353

Decapat
Makaleler
2
Merhabalar, arkadaşlar Minecraft'ı açtığımda: "Minecraft has not started because of an unknown error"

Yazısıyla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Yardım eder misiniz?

Launcher'ın dosyası ayrı klasörde oluyordu sanki neyse tekrar kurun Launcher'ı. Ama silmeden önce %appdata% konumundaki TLauncher klasörüde olmalı onu da silip tekrar kurun Launcher'ı. Orijinali tekrar kurun ya da.

10 saniyede yapabilme imkanız yok. Kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Hem denetim masasından hem uygulamalar ekle/kaldır seçeneğinden kaldırın.

10 saniyede yapabilme imkanız yok. Kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Hem denetim masasından hem uygulamalar ekle/kaldır seçeneğinden kaldırın.
Hocam ordan kaldırıp yükledim. Zaten bunları baya bir denemiştim. 26 oldu. Java Update 51 vardı sitede. Onu yükledim.
Launcher'ın dosyası ayrı klasörde oluyordu sanki neyse tekrar kurun Launcher'ı. Ama silmeden önce %appdata% konumundaki TLauncher klasörüde olmalı onu da silip tekrar kurun Launcher'ı. Orijinali tekrar kurun ya da.
Olmadı.

Kurulan yanlış java, java 8 update 51 istiyor. Başka bir şey bilmiyorum, ayrıca optifine veya forge giriyorsan hata veriyor @393060.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu yaparak ben çözmüştüm.

Hocam oradan kaldırıp yükledim. Zaten bunları bayağı bir denemiştim. 26 oldu. Java Update 51 vardı sitede. Onu yükledim.

Olmadı.

Hocam TLauncher'da surum yerinde OptiFine veya Forge surumu seçmiş olabilirsiniz sürümü değiştirip tekrar girin sadece release yazan herhangi bir sürüme girmeyi deneyin tekrar yukleyipte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…