Emrex0165 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 RAM 16 Minecraft düz bir arazide uzaktaki bloklar aşırı kötü gözüküyor rengi falan bozuluyor ve biraz daha yakınındaki bloklar da çizgi çizgi gözüküyor. Bunun bir ayarı var mı? Mipmap düzeyleri 4 Lunar Client fabric mod kullanıyorum.
Minecraft düz bir arazide uzaktaki bloklar aşırı kötü gözüküyor rengi falan bozuluyor ve biraz daha yakınındaki bloklar da çizgi çizgi gözüküyor. Bunun bir ayarı var mı? Mipmap düzeyleri 4 Lunar Client fabric mod kullanıyorum.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 16 Eylül 2023 #2 Blokların köşelerini farklı renkte çizgilerle doldurmayan bir kaynak paketi kullanın ya da çizim mesafesini düşürün. Artı 0 Eksi
Blokların köşelerini farklı renkte çizgilerle doldurmayan bir kaynak paketi kullanın ya da çizim mesafesini düşürün.
KS KS Emrex0165 Femtopat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Nizel G dedi: Blokların köşelerini farklı renkte çizgilerle doldurmayan bir kaynak paketi kullanın ya da çizim mesafesini düşürün. Genişletmek için tıkla... Kaynak paketi kullanmıyorum Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Blokların köşelerini farklı renkte çizgilerle doldurmayan bir kaynak paketi kullanın ya da çizim mesafesini düşürün. Genişletmek için tıkla... Kaynak paketi kullanmıyorum