F frknylmz17 Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #1 Minecraft'ta uzaktaki oyuncular blok koyuyor ancak ben onları göremiyorum. Uzaktaki oyuncuları görmek için bir ayar var mıdır? Sunucu: Hypixel.
Minecraft'ta uzaktaki oyuncular blok koyuyor ancak ben onları göremiyorum. Uzaktaki oyuncuları görmek için bir ayar var mıdır? Sunucu: Hypixel.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 15 Mart 2022 #2 Chunk arttıramıyor musunuz? Artı 0 Eksi Çözüm
roving Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 frknylmz17 dedi: Minecraft'ta uzaktaki oyuncular blok koyuyor ancak ben onları göremiyorum. Uzaktaki oyuncuları görmek için bir ayar var mıdır? Sunucu: Hypixel. Genişletmek için tıkla... Ya chunk arttırırsınız ya da OptiFine varsa eğer varsayılan C tuşu ile yakınlaştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
frknylmz17 dedi: Minecraft'ta uzaktaki oyuncular blok koyuyor ancak ben onları göremiyorum. Uzaktaki oyuncuları görmek için bir ayar var mıdır? Sunucu: Hypixel. Genişletmek için tıkla... Ya chunk arttırırsınız ya da OptiFine varsa eğer varsayılan C tuşu ile yakınlaştırabilirsiniz.
KS KS F frknylmz17 Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #4 377660 dedi: Chunk arttıramıyor musunuz? Eki Görüntüle 1332590 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dün chunkları 12den fazla yaptığımda chunklar birbirine giriyordu ama bugün düzelmiş galiba çık gir yaptığım için 16 yaptım artık 2 base ötedeki adamı da görebiliyorum. roving dedi: Ya chunk arttırırsınız ya da OptiFine varsa eğer varsayılan C tuşu ile yakınlaştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
377660 dedi: Chunk arttıramıyor musunuz? Eki Görüntüle 1332590 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dün chunkları 12den fazla yaptığımda chunklar birbirine giriyordu ama bugün düzelmiş galiba çık gir yaptığım için 16 yaptım artık 2 base ötedeki adamı da görebiliyorum. roving dedi: Ya chunk arttırırsınız ya da OptiFine varsa eğer varsayılan C tuşu ile yakınlaştırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkür ederim.