Çözüldü Minecraft V-Sync açılmalı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ugurcan526

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar laptop da Intel Celeron N3350 cift cekirdek 1.10 GHz islemci ve Intel HD Graphics 500 2 GB ekran karti var, monitor ise 60 Hz sizce Minecraft icin ➡️ V-Sync ⬅️ açmalı mıyım? Aynı zaman da vbo da açık bu ayarları arastirmama ragmen tam olarak nasıl calistigini anlamıyorum PC'ye problem cikartmasini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

1.8. 9 sürümü oynuyorum.

Çözüm
Bu sistemle zaten çok fazla bir FPS alacağınızı sanmıyorum, V-Sync FPS değerinizi daha da düşüren ama ekran yırtılmalarının önüne geçmenizi sağlayan bir teknoloji. Size tavsiyem açmayın.
Arkadaşlar laptop da Intel Celeron N3350 cift cekirdek 1.10 GHz islemci ve Intel HD Graphics 500 2 GB ekran karti var, monitor ise 60 Hz sizce Minecraft icin ➡️ V-Sync ⬅️ açmalı mıyım? Aynı zaman da vbo da açık bu ayarları arastirmama ragmen tam olarak nasıl calistigini anlamıyorum PC'ye problem cikartmasini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

1.8. 9 sürümü oynuyorum.
Bilgisayarınızda herhangi bir sorun çıkarmaz. Oyunun akıcı olduğunu düşünmüyorsanız ve 60 üstü FPS alıyorsanız açın. Minecraft'ta gecikme BedWars gibi oyunlar oynamıyorsanız pek de önemli değil.

Son düzenleme:
Bilgisayarınızda herhangi bir sorun çıkarmaz. Oyunun akıcı olduğunu düşünmüyorsanız ve 60 üstü FPS alıyorsanız açın. Minecraft'ta gecikme BedWars gibi oyunlar oynamıyorsanız pek de önemli değil.
Bu sistemde 60 FPS üstü vereceğini sanmıyorum hocam. Şahsen benim böyle bir sistemim olsaydı açmazdım. Zaten V-Sync Minecraft'da çok da göze batmıyor.

Bu sistemde 60 FPS üstü vereceğini sanmıyorum hocam. Şahsen benim böyle bir sistemim olsaydı açmazdım. Zaten V-Sync Minecraft'da çok da göze batmıyor.
Hocam Battlefield gibi bir oyundan Minecraft'a geçince o yırtılmalar gerçekten can sıkıyor. Ama eğer 60FPS üstü alabiliyorsa mutlaka açsın. Hiç değilse iyi bir hissiyat verecektir. Denemediğim için 60FPS alabilir mi bilmiyorum ama bence modlarla ucu ucuna alabilir gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı