C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 10 Nisan 2020 #1 Minecraft'ta ekran yırtılması olduğu için V-Sync ayarını açmak istiyorum fakat açılmıyor. V-Sync seçeneğine getiriyorum fakat olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2020
Minecraft'ta ekran yırtılması olduğu için V-Sync ayarını açmak istiyorum fakat açılmıyor. V-Sync seçeneğine getiriyorum fakat olmuyor.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 10 Nisan 2020 #2 Monitör'üne göre FPS sınırla. 60 HZ = 60 FPS örnek olarak. Artı 0 Eksi
KS KS C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 10 Nisan 2020 #3 Linux Oyunda dedi: Monitör'üne göre FPS sınırla. 60 Hz = 60 FPS örnek olarak. Genişletmek için tıkla... HZ sınırladığımda ekran yırtılmasından oynanmıyor eskiden V-Sync açılıyordu mis gibi oynuyordum son 3 haftadır V-Sync açılmıyor. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Monitör'üne göre FPS sınırla. 60 Hz = 60 FPS örnek olarak. Genişletmek için tıkla... HZ sınırladığımda ekran yırtılmasından oynanmıyor eskiden V-Sync açılıyordu mis gibi oynuyordum son 3 haftadır V-Sync açılmıyor.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 10 Nisan 2020 #4 Cızırtıdanbıkanbiri dedi: HZ sınırladığımda ekran yırtılmasından oynanmıyor eskiden V-Sync açılıyordu mis gibi oynuyordum son 3 haftadır V-Sync açılmıyor. Genişletmek için tıkla... %appdata% diye aratıp .minecraft yazan yere girin "Versions" yerindeki herşeyi silin sonra yeniden Minecraft ve Optifine yükleyin. Artı 0 Eksi
Cızırtıdanbıkanbiri dedi: HZ sınırladığımda ekran yırtılmasından oynanmıyor eskiden V-Sync açılıyordu mis gibi oynuyordum son 3 haftadır V-Sync açılmıyor. Genişletmek için tıkla... %appdata% diye aratıp .minecraft yazan yere girin "Versions" yerindeki herşeyi silin sonra yeniden Minecraft ve Optifine yükleyin.
KS KS C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 10 Nisan 2020 #5 Linux Oyunda dedi: %Appdata% diye aratıp. Minecraft yazan yere girin "Versions" yerindeki her şeyi silin sonra yeniden Minecraft ve Optifine yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim en az 5 kere Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: %Appdata% diye aratıp. Minecraft yazan yere girin "Versions" yerindeki her şeyi silin sonra yeniden Minecraft ve Optifine yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim en az 5 kere
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 10 Nisan 2020 #6 Cızırtıdanbıkanbiri dedi: Denedim en az 5 kere Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücü silin sonra yeniden sürücü yükleyin. Artı 0 Eksi
Cızırtıdanbıkanbiri dedi: Denedim en az 5 kere Genişletmek için tıkla... DDU ile sürücü silin sonra yeniden sürücü yükleyin.