FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 20 Nisan 2021 #11 Mesela GLSL var. Silinen üye dedi: Hocam yüklüyorum. Shader için OptiFine? Genişletmek için tıkla... Yükler indirir işte. Forge ile Optifine'yi aynı anda kullanabilirsin. (ben kullanıyorum).
Mesela GLSL var. Silinen üye dedi: Hocam yüklüyorum. Shader için OptiFine? Genişletmek için tıkla... Yükler indirir işte. Forge ile Optifine'yi aynı anda kullanabilirsin. (ben kullanıyorum).
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 20 Nisan 2021 #12 FX 9590 dedi: Mesela GLSL var. Yükler indirir işte. Forge ile Optifine'yi aynı anda kullanabilirsin. (ben kullanıyorum). Genişletmek için tıkla... Konu ile alakalı değil ama kullanmıyacağım. FX 9590 dedi: Mesela GLSL var. Yükler indirir işte. Forge ile Optifine'yi aynı anda kullanabilirsin. (ben kullanıyorum). Genişletmek için tıkla... Hocam siz texture pack önericek misiniz?
FX 9590 dedi: Mesela GLSL var. Yükler indirir işte. Forge ile Optifine'yi aynı anda kullanabilirsin. (ben kullanıyorum). Genişletmek için tıkla... Konu ile alakalı değil ama kullanmıyacağım. FX 9590 dedi: Mesela GLSL var. Yükler indirir işte. Forge ile Optifine'yi aynı anda kullanabilirsin. (ben kullanıyorum). Genişletmek için tıkla... Hocam siz texture pack önericek misiniz?
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #13 Glade dedi: Hocam mod istemiyorum ben OptiFine iyidir hem de texture pack OptiFine veya Forge'sız da yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Sapixcraft x16 denebilirsin. x512 çözünürlük ve 1.8'e kadar destekliyor. SonOyuncu ve CraftRise'da çalışır. Sapixcraft
Glade dedi: Hocam mod istemiyorum ben OptiFine iyidir hem de texture pack OptiFine veya Forge'sız da yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Sapixcraft x16 denebilirsin. x512 çözünürlük ve 1.8'e kadar destekliyor. SonOyuncu ve CraftRise'da çalışır. Sapixcraft