Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #11 ArdaFRKN dedi: Hocam Linux mu Windows mu? Genişletmek için tıkla... Bende Windows var sunucuya Windows kurulu Ama değiştirebilirim.
ArdaFRKN dedi: Hocam Linux mu Windows mu? Genişletmek için tıkla... Bende Windows var sunucuya Windows kurulu Ama değiştirebilirim.
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #12 Üst tarafa ip adresini aşağıya kullanıcı adını yazıp bağlan de sonrasında ise şifre soracak.
Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #13 kadirz123 dedi: Eki Görüntüle 1118558 Eki Görüntüle 1118559 Üst tarafa IP adresini aşağıya kullanıcı adını yazıp bağlan de sonrasında ise şifre soracak. Genişletmek için tıkla... Şifreyi verdiği şifreyi koyuyorum kabul etmiyor. Bir sebebi olabilir mi?
kadirz123 dedi: Eki Görüntüle 1118558 Eki Görüntüle 1118559 Üst tarafa IP adresini aşağıya kullanıcı adını yazıp bağlan de sonrasında ise şifre soracak. Genişletmek için tıkla... Şifreyi verdiği şifreyi koyuyorum kabul etmiyor. Bir sebebi olabilir mi?
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #14 Çiğköfthe dedi: Şifreyi verdiği şifreyi koyuyorum kabul etmiyor. Bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... VDS'yi aldığınız yerden sistemi başlatmalarını isteyin. Sakıncası yoksa nerden aldığınızı sorabilir miyim?
Çiğköfthe dedi: Şifreyi verdiği şifreyi koyuyorum kabul etmiyor. Bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... VDS'yi aldığınız yerden sistemi başlatmalarını isteyin. Sakıncası yoksa nerden aldığınızı sorabilir miyim?
Çiğköfthe Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #15 kadirz123 dedi: VDS'yi aldığınız yerden sistemi başlatmalarını isteyin. Sakıncası yoksa nereden aldığınızı sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rabisu. Sistemi kendim başlattım. Çalışıyor gözüküyor. Sunucuyu webpanele geçirdim sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Son düzenleme: 26 Temmuz 2021
kadirz123 dedi: VDS'yi aldığınız yerden sistemi başlatmalarını isteyin. Sakıncası yoksa nereden aldığınızı sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Rabisu. Sistemi kendim başlattım. Çalışıyor gözüküyor. Sunucuyu webpanele geçirdim sorun yaşayacağımı sanmıyorum.