W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 22 Haziran 2023 #1 Minecraft sunucusu için VDS satın almıştım geri zekalı bir arkadaşım IP adresini yanlışlıkla birine göstermiş. O kişi VDS'e zarar verebilir mi?
Minecraft sunucusu için VDS satın almıştım geri zekalı bir arkadaşım IP adresini yanlışlıkla birine göstermiş. O kişi VDS'e zarar verebilir mi?
M mehmeticikisi Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 1.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Witches dedi: Minecraft sunucusu için VDS satın almıştım geri zekalı bir arkadaşım IP adresini yanlışlıkla birine göstermiş. O kişi VDS'e zarar verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Şifre admin gibi bir şeyse VDS firmasindan şifreyi degiştirmesini rica edin.
Witches dedi: Minecraft sunucusu için VDS satın almıştım geri zekalı bir arkadaşım IP adresini yanlışlıkla birine göstermiş. O kişi VDS'e zarar verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Şifre admin gibi bir şeyse VDS firmasindan şifreyi degiştirmesini rica edin.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 22 Haziran 2023 #3 Bir şey yapamaz, dosyalara erişebilmesi için de kullanıcı adı ve şifre gerekli.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 22 Haziran 2023 #4 mehmeticikisi dedi: Şifre admin gibi bir şeyse VDS firmasindan şifreyi degiştirmesini rica edin. Genişletmek için tıkla... Şifrem çok uzun merak etmeyin. DDoS falan için internet IP'si lazım değil mi VDS değil.
mehmeticikisi dedi: Şifre admin gibi bir şeyse VDS firmasindan şifreyi degiştirmesini rica edin. Genişletmek için tıkla... Şifrem çok uzun merak etmeyin. DDoS falan için internet IP'si lazım değil mi VDS değil.