Adambey Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #2 Bi ara benim de başıma o hata gelmişti. .minecraft klasörünü silmeyi deneyebilirsiniz. Launcher orjinalmi? Artı 0 Eksi
Bi ara benim de başıma o hata gelmişti. .minecraft klasörünü silmeyi deneyebilirsiniz. Launcher orjinalmi?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #3 Orijinal mi orijinal değilse destek veremiyoruz. Artı 0 Eksi
B bertek41 Megapat Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 688 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: Orijinal mi orijinal değilse destek veremiyoruz. Genişletmek için tıkla... İlk konuya destek veriliyor diye biliyorum. Buradan Java SE Runtime Environment 8 64 bit yüklersen sorun çözülür büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Orijinal mi orijinal değilse destek veremiyoruz. Genişletmek için tıkla... İlk konuya destek veriliyor diye biliyorum. Buradan Java SE Runtime Environment 8 64 bit yüklersen sorun çözülür büyük ihtimal.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 25 Temmuz 2020 #5 Oyun orijinal mi? Eğer orijinal değilse Technopat Sosyal'de hiçbir korsan oyuna programa veya yazılıma destek verilmemektedir. İyi sosyaller . Artı 0 Eksi
Oyun orijinal mi? Eğer orijinal değilse Technopat Sosyal'de hiçbir korsan oyuna programa veya yazılıma destek verilmemektedir. İyi sosyaller .
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #6 bertek41 dedi: İlk konuya destek veriliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Korsana aslaa destek yok. Artı 0 Eksi
bertek41 dedi: İlk konuya destek veriliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Korsana aslaa destek yok.
KS KS kromukro Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 4 8 Ağustos 2020 #7 sadece javada oluyor java orijinal denedim olmadı bertek41 dedi: İlk konuya destek veriliyor diye biliyorum. Buradan Java SE Runtime Environment 8 64 bit yüklersen sorun çözülür büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Adambey dedi: Bi ara benim de başıma o hata gelmişti. .minecraft klasörünü silmeyi deneyebilirsiniz. Launcher orjinalmi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sadece javada oluyor java orijinal denedim olmadı bertek41 dedi: İlk konuya destek veriliyor diye biliyorum. Buradan Java SE Runtime Environment 8 64 bit yüklersen sorun çözülür büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Adambey dedi: Bi ara benim de başıma o hata gelmişti. .minecraft klasörünü silmeyi deneyebilirsiniz. Launcher orjinalmi? Genişletmek için tıkla...