S Silinen üye 300257 Ziyaretçi 22 Ocak 2020 #11 Ben onlardan aldım pişman oldum sakın almayın. 100TL iken almıştım.
Young Doomer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.049 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2020 #12 YunusMn dedi: bende olan tek pre yani arkadaşa verip denesin diye yoksa kalıcı olarak verme niyetinde değilim zaten bazı sitelerde 3tl civarında satılmakta. Genişletmek için tıkla... abicim ben daha küçüğüm lütfen bana pre verirmisin gmail:keremincmete@gmail.com discord:⊡ ━ヅYTkeroヅ━#1224 YunusMn dedi: bende olan tek pre yani arkadaşa verip denesin diye yoksa kalıcı olarak verme niyetinde değilim zaten bazı sitelerde 3tl civarında satılmakta. Genişletmek için tıkla... ozaman sadece 1 haftalığına deneme versene Son düzenleme: 8 Şubat 2020
YunusMn dedi: bende olan tek pre yani arkadaşa verip denesin diye yoksa kalıcı olarak verme niyetinde değilim zaten bazı sitelerde 3tl civarında satılmakta. Genişletmek için tıkla... abicim ben daha küçüğüm lütfen bana pre verirmisin gmail:keremincmete@gmail.com discord:⊡ ━ヅYTkeroヅ━#1224 YunusMn dedi: bende olan tek pre yani arkadaşa verip denesin diye yoksa kalıcı olarak verme niyetinde değilim zaten bazı sitelerde 3tl civarında satılmakta. Genişletmek için tıkla... ozaman sadece 1 haftalığına deneme versene