Minecraft Vibrant Visuals vs Shaders

ramazanmelih1250

Hectopat
Daha fazla  
Sizce yeni gelen vibrant visuals mı daha iyi görünüyor yoksa yıllardır Java'da olan shaderlar mı?

Vibrant Visuals'ın pixel perfect gölge işlemesi Minecraft'ın yapısına uysa da ben çok beğenemedim. Java'da pek sevmediğim bsl bile daha iyi duruyor.

Hem bazı noktalarda çok bozulduğu oluyor. Derin sular, yağmurlu hava gibi.

Sizin düşünceleriniz ne?

Sizce yeni gelen vibrant visuals mı daha iyi görünüyor yoksa yıllardır Java'da olan shaderlar mı?

Vibrant Visuals'ın pixel perfect gölge işlemesi Minecraft'ın yapısına uysa da ben çok beğenemedim. Java'da pek sevmediğim bsl bile daha iyi duruyor.

Sizin düşünceleriniz ne?

Java shaderları daha çok seçimli bu yüzden Java Edition shaderları daha iyidir.

Sizin düşünceleriniz ne?

Vibrant Visuals'ın en büyük farkı çok daha optimize çalışması bence isteseler daha iyi görüntü yapabilirler fakat optimize çalışmayabilir burada en büyük fark yaratan optimize olup canlı görüntü vermesi.

Vibrant Visuals'ın en büyük farkı çok daha optimize çalışması bence isteseler daha iyi görüntü yapabilirler fakat optimize çalışmayabilir burada en büyük fark yaratan optimize olup canlı görüntü vermesi.

Telefon tablet ve kötü bilgisayarlar için bilemem ama benim bilgisayarımda optimize değil denilen vanilla Java bile vanilla (vibrant visualsız) Bedrock'den daha optimize çalışıyor. Performans modları da eklenince 3X, 4X gibi bir FPS artışı oluyor bedrocka göre.

Vibrant Visual'sı açınca da hemen 4060 olmasına rağmen FPS dropu hissedebiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı