Minecraft Video Kayıtta 5 FPS Sorunu

Ekrem Balanur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTuber'im ve benden Minecraft videoları isteniyor. Sistemim Minecraft oynamak için çok uygun. Videoya geçmeden önce FPS 80-100 arasında hep. Fakat videoya girdiğimde 5 FPS oluyor. Lütfen yardım edin.
Sistemim;
  • Anakart: D3041-A1
  • RAM: PC3-10700 (667 MHz) 4 GB
  • Ekran Kartı: Intel (R) G41 Express Chipset

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba işlemciniz yok. Üstelik bu konuyu gördüğüme o kadar sevindim ki. YouTube bir minecraft kanalından daha kurtuldu.
Kanalım bir minecraft kanalı değil. Bazı takipçilerim istediği için çekmek istedim. Lütfen buna göre davranırsan sevinirim

İşlemcim = İntel Pentium E6600

Kimse çözümünü bilmiyor malesef o saçma oyun optimizasyon özürlü belkide kim bilir takmayın kafanıza sakince çıkış botonuna basın burası değerlenir söylemesi...

Arkadaşlar ne bu ön yargı? Bırakın insanlar istediğini yapsın, önemli olan arkadaşın bunu yaparken keyif alması. Sanki zorla minecraft videoları izletiyorlar size.

Videolarini bandicam ile cekmeni ayarlari biraz kismani arkada calisan gereksiz uygulamalari kapatmani oneririm

Artı -1 Eksi
Arkadaşlar ne bu ön yargı? Bırakın insanlar istediğini yapsın, önemli olan arkadaşın bunu yaparken keyif alması. Sanki zorla minecraft videoları izletiyorlar size.
Çok sağ ol anlayışın için.

Video programını söyleyebilirmisin ? Ayarlarda FPS limitini falan kısmış olabilirsin.
Bandicam
Videolarini bandicam ile cekmeni ayarlari biraz kismani arkada calisan gereksiz uygulamalari kapatmani oneririm
Bandicam ile çekiyorum zaten de ayarlarımda biraz düşük ama yine kasıyor sen kendi ayarlarını atarsmısın?

Ha birde eğer ki PC'niz laptop ise, performans ayarlarindan yüksek performansa alirsaniz performans yukselir ama batarya ömrü azalir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…