Minecraft videoları tutar mı?

726561

Picopat
Merhaba arkadaşlar,
Oyun kanalım var. Minecraft videoları çekmek istiyorum. Tutar mı? Tutarsa nelere dikkat etmeliyim? Uzun video mu shorts mu? Arkadaşsız tek başına çekilir mi? Çekilirse hangi oyun modunu çekmeliyim?

Ya podcast tarzı bir şey yapacaksınız ya da arkadaşlarınızla solo Survival videoları eskidi artık.

bence Counter Strike Vaorant gibi oyunlr çekmek daha mantıklı veya hikaye tabanlı oyunlar fln

Eskiden tutuyordu ama piyasada zaten şu an pek çok Minecraft çeken kanal var tutacağını düşünmüyorum.
+1

Hikaye tabanlı oyunlar nedir?

Oyunun hikayesini taban alan örnek verecek olursak; Red Dead Redemption2| god of war|call of duty|detroit become human(şiddetle tavsiye ederim çok güzel bir oyundur) Horizon forbidden West.

Oyunun hikayesini taban alan örnek verecek olursak; Red Dead Redemption2| god of war|call of duty|detroit become human(şiddetle tavsiye ederim çok güzel bir oyundur) Horizon forbidden West.
the last of us da var

the last of us da var
Hocam sistemim olmadığı için minecraft çekmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…