Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 12 Ağustos 2023 #1 Normalde Voxel map kullanıyorum ama 1.20 sürümünde artık çalışmıyor (fabric). Jorney ve Xeros var ama onlar çok karışık ve detaycı. Sade minimap önerir misiniz?
Normalde Voxel map kullanıyorum ama 1.20 sürümünde artık çalışmıyor (fabric). Jorney ve Xeros var ama onlar çok karışık ve detaycı. Sade minimap önerir misiniz?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #2 https://www.badlion.net/minecraft-blog/minecraft-minimap-mod Direk clienti Badlion yaparsanız daha rahatlarsınız, iyi oyunlar.
https://www.badlion.net/minecraft-blog/minecraft-minimap-mod Direk clienti Badlion yaparsanız daha rahatlarsınız, iyi oyunlar.
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 12 Ağustos 2023 #3 Anobis dedi: https://www.badlion.net/minecraft-blog/minecraft-minimap-mod Direk clienti Badlion yaparsanız daha rahatlarsınız, iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Bu client ile diğer modları kullanabilir miyim? Şu bilindik korsan ile aynı mantık mı?
Anobis dedi: https://www.badlion.net/minecraft-blog/minecraft-minimap-mod Direk clienti Badlion yaparsanız daha rahatlarsınız, iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Bu client ile diğer modları kullanabilir miyim? Şu bilindik korsan ile aynı mantık mı?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #4 Learnof dedi: Bu client ile diğer modları kullanabilir miyim? Şu bilindik korsan ile aynı mantık mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam TL*uncher ile aynı mantık ama daha iyisi bir deneyin pişman kalmayacaksınız. (Daha çok seçenek var)
Learnof dedi: Bu client ile diğer modları kullanabilir miyim? Şu bilindik korsan ile aynı mantık mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam TL*uncher ile aynı mantık ama daha iyisi bir deneyin pişman kalmayacaksınız. (Daha çok seçenek var)
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 12 Ağustos 2023 #5 Anobis dedi: Evet hocam TL*uncher ile aynı mantık ama daha iyisi bir deneyin pişman kalmayacaksınız. (Daha çok seçenek var) Genişletmek için tıkla... Orijinal hesabımızın mı olması gerekiyor ?
Anobis dedi: Evet hocam TL*uncher ile aynı mantık ama daha iyisi bir deneyin pişman kalmayacaksınız. (Daha çok seçenek var) Genişletmek için tıkla... Orijinal hesabımızın mı olması gerekiyor ?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #6 Learnof dedi: Orijinal hesabımızın mı olması gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır şart değil diye biliyorum.
Learnof dedi: Orijinal hesabımızın mı olması gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır şart değil diye biliyorum.
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 12 Ağustos 2023 #7 Anobis dedi: Hayır şart değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kayıt ol butonu göremedim hocam. Yardımcı olur musunuz?
Anobis dedi: Hayır şart değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kayıt ol butonu göremedim hocam. Yardımcı olur musunuz?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video biraz cringe gelebilir ama işe yarıyor bu yolu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video biraz cringe gelebilir ama işe yarıyor bu yolu izle.
Learnof Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 838 Çözümler 6 Yer Detroit 12 Ağustos 2023 #9 Anobis dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video biraz cringe gelebilir ama işe yarıyor bu yolu izle. Genişletmek için tıkla... 4 yıl önceki video. Değişmiş.
Anobis dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video biraz cringe gelebilir ama işe yarıyor bu yolu izle. Genişletmek için tıkla... 4 yıl önceki video. Değişmiş.
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #10 Learnof dedi: 4 yıl önceki video. Değişmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam clientten hesap oluşturacaksınız.
Learnof dedi: 4 yıl önceki video. Değişmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam clientten hesap oluşturacaksınız.