Minecraft vs Palworld

Bütçe
0

Asım18181

Centipat
Daha fazla  
Selam, bu iki oyun arasında kaldım. Fiyat farkınıda göze alarak hangisini almak daha mantıklı? Uzun saatler götürmesini istiyorum.

Minecraft ömürlük oyun bence. Bu ikisi arasında onu seçerdim ben. Vanilla yani modsuz oynanır, hayalinizdeki şeyleri inşa edersiniz oyunu öğrendikten sonra. Plan, proje yaparsınız. Arkadaşlarla özellikle çok keyifli oluyor. Modlu da oynanır. Bayağı mod paketleri var. Keşif, combat odaklı modlar da var Hexxit gibi.

Modsuz oynayacaksanız sadece bir shader kurun bence, Sildur's Vibrant shader'la müthiş oluyor. Ve modsuz sıkmaz oyun tabii ki. Niye sıksın?

Oyunun bu arada bir amacı var, o da End'e gitmek ama genel olarak hayal gücünüze kalıyor ne yapacağınız. Tabii hayatta kalma ögeleri ve sürekli gelişme ihtiyacı, maden toplama, keşif, bir şeyler inşa etme vesaire oyunun zaten temel oynanışını oluşturuyor.

Minecraft ömürlük oyun bence. Bu ikisi arasında onu seçerdim ben. Vanilla yani modsuz oynanır, hayalinizdeki şeyleri inşa edersiniz oyunu öğrendikten sonra. Plan, proje yaparsınız. Arkadaşlarla özellikle çok keyifli oluyor. Modlu da oynanır. Bayağı mod paketleri var. Keşif, combat odaklı modlar da var Hexxit gibi.

Modsuz oynayacaksanız sadece bir shader kurun bence, sildur's vibrant Shader'la müthiş oluyor. Ve modsuz sıkmaz oyun tabii ki. Niye sıksın?

Oyunun bu arada bir amacı var, o da End'e gitmek ama genel olarak hayal gücünüze kalıyor ne yapacağınız. Tabii hayatta kalma ögeleri ve sürekli gelişme ihtiyacı, maden toplama, keşif, bir şeyler inşa etme vesaire oyunun zaten temel oynanışını oluşturuyor.

Minecraft alacağım teşekkürler.

Palworld tarzı bir şey istiyorsan Minecraft'a create mod vb. kurabilirsin.

Şuna %13 kod eklerseniz daha da ucuza gelir, bir bakın almadıysanız.

1771072657620.png

Yapmanız gereken aşağıdaki siteden gösterdiğim yere tıklayarak Eneba'ya gitmek, sonra sepette de AKS13 kodunu gireceksiniz. Intravenous 2'yi sepete eklemeye de gerek yok. Kod çalışmazsa ama sepete ekleyip öyle girin. Ödemelerde Ziraat geçmiyor. Enpara, Nays geçiyor sorunsuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı