X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 375 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 3 aydan beri Launcher açılmıyor, her şeyi denedim. 3 aydan beri 7/8 Launcher kullanıyorum, Microsoft bu sorundan haberdar değil mi 3 aydan beri? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
3 aydan beri Launcher açılmıyor, her şeyi denedim. 3 aydan beri 7/8 Launcher kullanıyorum, Microsoft bu sorundan haberdar değil mi 3 aydan beri?
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 11 Aralık 2023 #2 XBaroas dedi: 3 aydan beri Launcher açılmıyor, her şeyi denedim. 3 aydan beri 7/8 Launcher kullanıyorum, Microsoft bu sorundan haberdar değil mi 3 aydan beri? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununu umarım çözer çünkü bi arkadaşın çözdü Artı 0 Eksi
XBaroas dedi: 3 aydan beri Launcher açılmıyor, her şeyi denedim. 3 aydan beri 7/8 Launcher kullanıyorum, Microsoft bu sorundan haberdar değil mi 3 aydan beri? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununu umarım çözer çünkü bi arkadaşın çözdü
KS KS X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 375 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 proyic dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununu umarım çözer çünkü bir arkadaşın çözdü Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam denerim teşekkürler ama Microsoft'un buna hala bir şey yapmaması çok üzücü. proyic dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununu umarım çözer çünkü bir arkadaşın çözdü Genişletmek için tıkla... Kesin çözer mi? proyic dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununu umarım çözer çünkü bir arkadaşın çözdü Genişletmek için tıkla... Xbox'ta açılmıyor anlamadım gitti. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununu umarım çözer çünkü bir arkadaşın çözdü Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam denerim teşekkürler ama Microsoft'un buna hala bir şey yapmaması çok üzücü. proyic dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununu umarım çözer çünkü bir arkadaşın çözdü Genişletmek için tıkla... Kesin çözer mi? proyic dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorununu umarım çözer çünkü bir arkadaşın çözdü Genişletmek için tıkla... Xbox'ta açılmıyor anlamadım gitti.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 11 Aralık 2023 #4 XBaroas dedi: Sağ olun hocam denerim teşekkürler ama Microsoft'un buna hala bir şey yapmaması çok üzücü. Kesin çözer mi? Xbox'ta açılmıyor anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Microsoftun verdiği bilgiye göre çözer. Artı 0 Eksi
XBaroas dedi: Sağ olun hocam denerim teşekkürler ama Microsoft'un buna hala bir şey yapmaması çok üzücü. Kesin çözer mi? Xbox'ta açılmıyor anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Microsoftun verdiği bilgiye göre çözer.
KS KS X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 375 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #5 proyic dedi: Microsoft'un verdiği bilgiye göre çözer. Genişletmek için tıkla... Microsoft haberdar yani vay şaşırttı. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Microsoft'un verdiği bilgiye göre çözer. Genişletmek için tıkla... Microsoft haberdar yani vay şaşırttı.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 11 Aralık 2023 #6 XBaroas dedi: Microsoft haberdar yani vay şaşırttı. Genişletmek için tıkla... Bi arkadaş sormuş aynı hata 2 sene öncede vermiş alıntıladım inşallah çözer. Artı 0 Eksi
XBaroas dedi: Microsoft haberdar yani vay şaşırttı. Genişletmek için tıkla... Bi arkadaş sormuş aynı hata 2 sene öncede vermiş alıntıladım inşallah çözer.
KS KS X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 375 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #7 proyic dedi: Bir arkadaş sormuş aynı hata 2 sene önce de vermiş alıntıladım inşallah çözer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam videoları izlerim. Teşekkürler iyi geceler. proyic dedi: Bir arkadaş sormuş aynı hata 2 sene önce de vermiş alıntıladım inşallah çözer. Genişletmek için tıkla... Hocam baktımda ben bunları denemiştim ise yaşamamıştı. Son düzenleme: 11 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
proyic dedi: Bir arkadaş sormuş aynı hata 2 sene önce de vermiş alıntıladım inşallah çözer. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam videoları izlerim. Teşekkürler iyi geceler. proyic dedi: Bir arkadaş sormuş aynı hata 2 sene önce de vermiş alıntıladım inşallah çözer. Genişletmek için tıkla... Hocam baktımda ben bunları denemiştim ise yaşamamıştı.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 11 Aralık 2023 #8 XBaroas dedi: Tamamdır hocam videoları izlerim. Teşekkürler iyi geceler. Hocam baktımda ben bunları denemiştim ise yaşamamıştı. Genişletmek için tıkla... Microsoft işte ne beklersiniz internette bundan başka çözüm yok. desteğe yazın bence. Artı 0 Eksi
XBaroas dedi: Tamamdır hocam videoları izlerim. Teşekkürler iyi geceler. Hocam baktımda ben bunları denemiştim ise yaşamamıştı. Genişletmek için tıkla... Microsoft işte ne beklersiniz internette bundan başka çözüm yok. desteğe yazın bence.
KS KS X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 375 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #9 proyic dedi: Microsoft işte ne beklersiniz internette bundan başka çözüm yok. Desteğe yazın bence. Genişletmek için tıkla... Destekte aynı yönergeleri vereceğine eminim. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Microsoft işte ne beklersiniz internette bundan başka çözüm yok. Desteğe yazın bence. Genişletmek için tıkla... Destekte aynı yönergeleri vereceğine eminim.