Y yucelyucel Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 46 17 Temmuz 2020 #1 Merhaba. Minecraft'ı daha gerçekçi şekilde oynamak istiyorum ama bir türlü istediğim kalitede bir texture pack veya shader bulamadım. Başlıkta ki Windows 10 versiyonu için bildiğiniz gerçekçi bir texture var mı?
Merhaba. Minecraft'ı daha gerçekçi şekilde oynamak istiyorum ama bir türlü istediğim kalitede bir texture pack veya shader bulamadım. Başlıkta ki Windows 10 versiyonu için bildiğiniz gerçekçi bir texture var mı?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 17 Temmuz 2020 #2 4096x Minecraft Texture Packs | Planet Minecraft Community Minecraft resource packs customize the look and feel of the game. They can modify the textures, audio and models. Download the best resource packs. www.planetminecraft.com Bunlar Windows 10 versiyonu ile uyumlu mu bilmiyorum maalesef. Quixel 4096x [BPR + POM] Minecraft Texture Pack Here is my first Texture pack ever, i'm using quixel megascan for primary librairie. In this Texture pack i'm actually trying to push the... www.planetminecraft.com Artı 0 Eksi
4096x Minecraft Texture Packs | Planet Minecraft Community Minecraft resource packs customize the look and feel of the game. They can modify the textures, audio and models. Download the best resource packs. www.planetminecraft.com Bunlar Windows 10 versiyonu ile uyumlu mu bilmiyorum maalesef. Quixel 4096x [BPR + POM] Minecraft Texture Pack Here is my first Texture pack ever, i'm using quixel megascan for primary librairie. In this Texture pack i'm actually trying to push the... www.planetminecraft.com
KS KS Y yucelyucel Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 46 17 Temmuz 2020 #3 Teşekkürler deneyeceğim. Artı 0 Eksi
D DuckHeyso Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #4 shader değilde bedwars fln için fps texture packi varmı bildiğinşz Artı 0 Eksi