M muhammet yüce Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2022 #1 Minecraft Windows 10 Edition yükledim deneme olarak ve açılmıyor. Orijinalini alacağım aldığımda da açılır mı acaba yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-02-09 235204.png 851,3 KB · Görüntüleme: 78
Minecraft Windows 10 Edition yükledim deneme olarak ve açılmıyor. Orijinalini alacağım aldığımda da açılır mı acaba yardımcı olur musunuz?
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 10 Şubat 2022 #2 Microsoft Store'a reset atmayı deneyin. CMD'yi açıp wsreset yazın. Artı 0 Eksi
KS KS M muhammet yüce Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #3 Rodok Nişancısı dedi: Microsoft Store'a reset atmayı deneyin. CMD'yi açıp wsreset Genişletmek için tıkla... Aldım ama yine aynı oldu ne yapmalıyım Rodok Nişancısı dedi: Microsoft Store'a reset atmayı deneyin. CMD'yi açıp wsreset yazın. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu 64 Bit kurdum sisteme ve çalıştı. Son düzenleme: 12 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
Rodok Nişancısı dedi: Microsoft Store'a reset atmayı deneyin. CMD'yi açıp wsreset Genişletmek için tıkla... Aldım ama yine aynı oldu ne yapmalıyım Rodok Nişancısı dedi: Microsoft Store'a reset atmayı deneyin. CMD'yi açıp wsreset yazın. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorunu 64 Bit kurdum sisteme ve çalıştı.