Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 22 Ocak 2021 #1 Hiçbir sunucu açılmıyor. Life boat deniyorum bağlanılamadı diyor. Cubecraft deniyorum Minecraft'ın bu sürümünü desteklemiyoruz diyor. Mineplex deniyorum sunucu güncel değil diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Hiçbir sunucu açılmıyor. Life boat deniyorum bağlanılamadı diyor. Cubecraft deniyorum Minecraft'ın bu sürümünü desteklemiyoruz diyor. Mineplex deniyorum sunucu güncel değil diyor.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 Rodok Nişancısı dedi: Hiçbir sunucu açılmıyor. Life boat deniyorum bağlanılamadı diyor. Cubecraft deniyorum Minecraft'ın bu sürümünü desteklemiyoruz diyor. Mineplex deniyorum sunucu güncel değil diyor. Genişletmek için tıkla... Son sürüm mü ? Ve crack mi?
Rodok Nişancısı dedi: Hiçbir sunucu açılmıyor. Life boat deniyorum bağlanılamadı diyor. Cubecraft deniyorum Minecraft'ın bu sürümünü desteklemiyoruz diyor. Mineplex deniyorum sunucu güncel değil diyor. Genişletmek için tıkla... Son sürüm mü ? Ve crack mi?
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 22 Ocak 2021 #3 ChaosBoost dedi: Son sürüm mü? Ve crack mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal son sürüm (beta) + Windows 10'da orijinal 20H2 sürümü. @ChaosBoost Son düzenleme: 22 Ocak 2021
ChaosBoost dedi: Son sürüm mü? Ve crack mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal son sürüm (beta) + Windows 10'da orijinal 20H2 sürümü. @ChaosBoost
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #4 Rodok Nişancısı dedi: Orijinal son sürüm (beta) + Windows 10'da orijinal 20H2 sürümü. Genişletmek için tıkla... Beta moddan çıkman gerek. Yoksa sunucu çalışmaz. Nedense etiket gelmemiş?
Rodok Nişancısı dedi: Orijinal son sürüm (beta) + Windows 10'da orijinal 20H2 sürümü. Genişletmek için tıkla... Beta moddan çıkman gerek. Yoksa sunucu çalışmaz. Nedense etiket gelmemiş?
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 22 Ocak 2021 #5 ChaosBoost dedi: Beta moddan çıkman gerek. Yoksa sunucu çalışmaz. Nedense etiket gelmemiş? Genişletmek için tıkla... Tamamdır çıkardım betadan düzeldi.
ChaosBoost dedi: Beta moddan çıkman gerek. Yoksa sunucu çalışmaz. Nedense etiket gelmemiş? Genişletmek için tıkla... Tamamdır çıkardım betadan düzeldi.