NGNA Kilopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 33 20 Kasım 2020 #1 Merhaba, kuzenlerim mobil kullanıcısı ve Minecraft oynuyorlar. Onlar gelince haliyle bende onlarla oynuyorum ancak MC Windows 10 Edition almak istiyorum. Malum, Black Friday ve Yılbaşı Yakın. Sizce oyun indirime girer mi? Ve ne kadar girer? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Merhaba, kuzenlerim mobil kullanıcısı ve Minecraft oynuyorlar. Onlar gelince haliyle bende onlarla oynuyorum ancak MC Windows 10 Edition almak istiyorum. Malum, Black Friday ve Yılbaşı Yakın. Sizce oyun indirime girer mi? Ve ne kadar girer?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 20 Kasım 2020 #2 Google Play'de indirime giriyor ama Microsoft Store'da indirime girdiğini duymadım.
NGNA Kilopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 33 20 Kasım 2020 #3 Ellie Williams dedi: Google Play'de indirime giriyor ama Microsoft Store'da indirime girdiğini duymadım. Genişletmek için tıkla... Sağol ama Google Play önemli değil
Ellie Williams dedi: Google Play'de indirime giriyor ama Microsoft Store'da indirime girdiğini duymadım. Genişletmek için tıkla... Sağol ama Google Play önemli değil