K kerem657 Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #1 Minecraft Windows 10 Edition da kordinatları aç kısmını bulamıyorum. Oyun ayarlarında da yok. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2021
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #2 Oynadığınız Map'e girmeden önce düzenleme kısmına girin ve "Oyun"sekmesine tıklayın aşağıya kaydırın "Koordinatları Göster" modunu açın. Artı 0 Eksi
Oynadığınız Map'e girmeden önce düzenleme kısmına girin ve "Oyun"sekmesine tıklayın aşağıya kaydırın "Koordinatları Göster" modunu açın.
KS KS K kerem657 Centipat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #3 Emir Yüksel dedi: Oynadığınız Map'e girmeden önce düzenleme kısmına girin ve "Oyun"sekmesine tıklayın aşağıya kaydırın "Koordinatları Göster" modunu açın. Genişletmek için tıkla... bu arada map realms mapi realms da olmaya bilme ihtimali varmı? çözdüm konu kapanabilir Son düzenleme: 17 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Emir Yüksel dedi: Oynadığınız Map'e girmeden önce düzenleme kısmına girin ve "Oyun"sekmesine tıklayın aşağıya kaydırın "Koordinatları Göster" modunu açın. Genişletmek için tıkla... bu arada map realms mapi realms da olmaya bilme ihtimali varmı? çözdüm konu kapanabilir