Merhabalar. Ben ve arkadaşım Minecraft Windows 10 Edition almayı planlıyoruz. Minecraft Premium'a göre epeyce ucuz. Yeterli araştıramadığımızdan olsa gerek, nasıl server açılacağını bulamadık. Java sürümünde server açmayla ilgili tonlarca video varken bu versiyonuyla ilgili sonuca ulaşamadık. Minecraft Windows 10 Edition'da server açmak için 'Realms'e para vermek zorunda mıyız? Ödeme yapmayacaksak da nasıl açacağımız hakkında bilgilendirebilir misiniz?
Daha Windows 10 Edition'u almadıysanız aklınızda bulunsun, Windows 10 Edition Telefonlar için geliştirilmiş olan Bedrock sürümünün bilgisayar halidir. Windows 10 Edition'u çok oyunculu oynamak için 3 seçenek var:
-Realm,
-Çevrim içi sunucular
-LAN
Daha Windows 10 Edition'u almadıysanız aklınızda bulunsun, Windows 10 Edition telefonlar için geliştirilmiş olan bedrock sürümünün bilgisayar halidir. Windows 10 Edition'u çok oyunculu oynamak için 3 seçenek var:
-Realm,
-Çevrim içi sunucular.
-Lan.
Biraz hortlama gibi oldu ama şimdi ben Windows 10 Edition almak istiyorum RTX ile oynamak için fakat sanırım multiplayer oynanmıyormuş benim arkadaşlarımla oynayabilme şansım var mı server açarak.
Sadece Xbox uygulaması üzerinden arkadaş olmanız yeterlidir. Oyun içinde "arkadaşlar" kısmından kolayca arkadışınızın oyununa hiçbir ek kullanmadan bağlanabilirsiniz.
Merhabalar. Ben ve arkadaşım Minecraft Windows 10 Edition almayı planlıyoruz. Minecraft Premium'a göre epeyce ucuz. Yeterli araştıramadığımızdan olsa gerek, nasıl server açılacağını bulamadık. Java sürümünde server açmayla ilgili tonlarca video varken bu versiyonuyla ilgili sonuca ulaşamadık. Minecraft Windows 10 Edition'da server açmak için 'Realms'e para vermek zorunda mıyız? Ödeme yapmayacaksak da nasıl açacağımız hakkında bilgilendirebilir misiniz?
Kardeşim eğer oynamak istiyorsanız ilk oturum açıp daha sonra Google'den Aternos'a gir. Oradan hesap oluştur ve oradan MC PE Windows 10 Edition'u seç ve oynamanın tadını çıkar.
Kardeşim eğer oynamak istiyorsanız ilk oturum açıp daha sonra Google'den Aternos'a gir. Oradan hesap oluştur ve oradan MC pe Windows 10 Edition'u seç ve oynamanın tadını çıkar.