M MidasSLURP Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 Microsoft'tan Minecraft Windows 10 Edition aldım. Şimdi iade etmek istiyorum, fakat nereden iade edeceğimi bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
Microsoft'tan Minecraft Windows 10 Edition aldım. Şimdi iade etmek istiyorum, fakat nereden iade edeceğimi bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #2 Uygulama ve oyunlarda para iadesi alma - Microsoft Desteği Microsoft'tan satın alınan ürünler için para iadesi veya değişim almayı öğrenin. support.microsoft.com Artı 2 Eksi
Uygulama ve oyunlarda para iadesi alma - Microsoft Desteği Microsoft'tan satın alınan ürünler için para iadesi veya değişim almayı öğrenin. support.microsoft.com
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.025 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 Microsoft'un sitesinden profil ayarlarında satın alınımlar kısmında bir yer vardı. Tam hatırlamıyorum. Artı 1 Eksi
Microsoft'un sitesinden profil ayarlarında satın alınımlar kısmında bir yer vardı. Tam hatırlamıyorum.
KS KS M MidasSLURP Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #4 rbstsoul dedi: Uygulama ve oyunlarda para iadesi alma - Microsoft Desteği Microsoft'tan satın alınan ürünler için para iadesi veya değişim almayı öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Giriyorum fakat yok iade etme yeri. Son düzenleme: 31 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
rbstsoul dedi: Uygulama ve oyunlarda para iadesi alma - Microsoft Desteği Microsoft'tan satın alınan ürünler için para iadesi veya değişim almayı öğrenin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Giriyorum fakat yok iade etme yeri.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #5 MidasSLURP dedi: Giriyorum fakat yok iade etme yeri. Genişletmek için tıkla... Sign in to your account account.microsoft.com Artı 1 Eksi
MidasSLURP dedi: Giriyorum fakat yok iade etme yeri. Genişletmek için tıkla... Sign in to your account account.microsoft.com
KS KS M MidasSLURP Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #6 rbstsoul dedi: Sign in to your account account.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Aynı yere giriyorum ürünün yanında falan iade et yok acaba yükleyince iade iptalmi oluyor. Artı 0 Eksi
rbstsoul dedi: Sign in to your account account.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Aynı yere giriyorum ürünün yanında falan iade et yok acaba yükleyince iade iptalmi oluyor.