Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 Sadece bir tane pelerinim var ve o da çok kötü. Markette pelerin alma yerini bulamadım ve pelerinler kıyafet, emote gibi de alınmıyor. Nasıl pelerin alabilirim?
Sadece bir tane pelerinim var ve o da çok kötü. Markette pelerin alma yerini bulamadım ve pelerinler kıyafet, emote gibi de alınmıyor. Nasıl pelerin alabilirim?
Göründüğü Gibi Olan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 332 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer SSCB(Rusya)-Moskova 3 Mayıs 2021 #2 Ne sorunu? Anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2021 Artı -1 Eksi
KS KS Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 @Göründüğü Gibi Olan pelerinler alınamıyor mu? Artı 0 Eksi
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 3 Mayıs 2021 #4 Electrix dedi: @Göründüğü Gibi Olan Pelerinler alınamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda balkabaklı pelerin vardı, alınıyordur ama etkinlik ile veriliyor galiba ben de pek bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Electrix dedi: @Göründüğü Gibi Olan Pelerinler alınamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda balkabaklı pelerin vardı, alınıyordur ama etkinlik ile veriliyor galiba ben de pek bilmiyorum.
KS KS Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #5 Fischerk dedi: Arkadaşımda balkabaklı pelerin vardı, alınıyordur ama etkinlik ile veriliyor galiba ben de pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende internete baktım etkinliklerde veriliyor sanırım. Artı 0 Eksi
Fischerk dedi: Arkadaşımda balkabaklı pelerin vardı, alınıyordur ama etkinlik ile veriliyor galiba ben de pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende internete baktım etkinliklerde veriliyor sanırım.