EnverEfe Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #31 Qualty dedi: Bedrockta RTX var ama Java'da da OptiFine var iyice gömmeyin Java'yı. Genişletmek için tıkla... RTX ile OptiFine aynı şey değil.
Qualty dedi: Bedrockta RTX var ama Java'da da OptiFine var iyice gömmeyin Java'yı. Genişletmek için tıkla... RTX ile OptiFine aynı şey değil.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Temmuz 2021 #32 EnverEfe dedi: RTX ile OptiFine aynı şey değil. Genişletmek için tıkla... Aynı şey olduğunu söylemedim birbirlerinden çok farklı şeyler.
EnverEfe dedi: RTX ile OptiFine aynı şey değil. Genişletmek için tıkla... Aynı şey olduğunu söylemedim birbirlerinden çok farklı şeyler.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #33 SecretSS dedi: Tamamdır ben gün içerisinde size dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ne zaman müsaitsiniz?
SecretSS dedi: Tamamdır ben gün içerisinde size dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ne zaman müsaitsiniz?