EnverEfe Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #31 Qualty dedi: Bedrockta RTX var ama Java'da da OptiFine var iyice gömmeyin Java'yı. Genişletmek için tıkla... RTX ile OptiFine aynı şey değil.
Qualty dedi: Bedrockta RTX var ama Java'da da OptiFine var iyice gömmeyin Java'yı. Genişletmek için tıkla... RTX ile OptiFine aynı şey değil.
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Temmuz 2021 #32 EnverEfe dedi: RTX ile OptiFine aynı şey değil. Genişletmek için tıkla... Aynı şey olduğunu söylemedim birbirlerinden çok farklı şeyler.
EnverEfe dedi: RTX ile OptiFine aynı şey değil. Genişletmek için tıkla... Aynı şey olduğunu söylemedim birbirlerinden çok farklı şeyler.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #33 SecretSS dedi: Tamamdır ben gün içerisinde size dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ne zaman müsaitsiniz?
SecretSS dedi: Tamamdır ben gün içerisinde size dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Ne zaman müsaitsiniz?