pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Aralık 2020 #1 Merhabalar. Gamepass kodum var 3 aylık. Ve Minecraft yüklemek istiyorum. Dungeons iniyor ama normal versiyonu inmiyor nasıl indireceğim bir de önereceğiniz güze oyun var mı Forza Horizon 4 vb hariç. Edit: Game Pass standard versiyonu. Son düzenleme: 30 Aralık 2020
Merhabalar. Gamepass kodum var 3 aylık. Ve Minecraft yüklemek istiyorum. Dungeons iniyor ama normal versiyonu inmiyor nasıl indireceğim bir de önereceğiniz güze oyun var mı Forza Horizon 4 vb hariç. Edit: Game Pass standard versiyonu.
PhrasalVerb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2015 Mesajlar 1.258 Çözümler 5 30 Aralık 2020 #2 GP'de Minecraft bulunmuyor, ayrı olarak alman lazım.
jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #3 PhrasalVerb dedi: GP'de Minecraft bulunmuyor, ayrı olarak alman lazım. Genişletmek için tıkla... Hatalı bilgi. Sadece ultimate versiyonunda bulunuyor.
PhrasalVerb dedi: GP'de Minecraft bulunmuyor, ayrı olarak alman lazım. Genişletmek için tıkla... Hatalı bilgi. Sadece ultimate versiyonunda bulunuyor.