kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 7 Mayıs 2022 #1 Minecraft Windows 10 Edition sürümünde Mojang yazısı geliyor ve yükleniyor ekranı gelmiyor. Dosya Ekleri Sss2.png 23,6 KB · Görüntüleme: 50
Dark196 Decapat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 kuyoshi dedi: Minecraft Windows 10 Edition sürümünde Mojang yazısı geliyor ve yükleniyor ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Clipsvc kapalıysa aç bende de oluyordu eskiden. Artı 0 Eksi
kuyoshi dedi: Minecraft Windows 10 Edition sürümünde Mojang yazısı geliyor ve yükleniyor ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Clipsvc kapalıysa aç bende de oluyordu eskiden.
KS KS kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 7 Mayıs 2022 #3 Dark196 dedi: Clipsvc kapalıysa aç bende de oluyordu eskiden. Genişletmek için tıkla... Açık zaten. Artı 0 Eksi
Dark196 Decapat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #4 kuyoshi dedi: Açık zaten. Genişletmek için tıkla... Credits ya da diğer dosyalarda bozukluk olabilir(ben modlamaya çalıştığımda 2,3 dosyayı bozmuştum,aynı böyle kalıyordu.) Tek çözüm silip yüklemek,silmeden önce dünyalarını ve texture packlerini yedek almayı unutma. Artı 0 Eksi
kuyoshi dedi: Açık zaten. Genişletmek için tıkla... Credits ya da diğer dosyalarda bozukluk olabilir(ben modlamaya çalıştığımda 2,3 dosyayı bozmuştum,aynı böyle kalıyordu.) Tek çözüm silip yüklemek,silmeden önce dünyalarını ve texture packlerini yedek almayı unutma.