Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #1 GTX 1650 var.
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Sürüm? 1.17 büyük ihtimal ama sormakta fayda var.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #3 baranegun dedi: Sürüm? 1.17 büyük ihtimal ama sormakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Evet. 1.17
baranegun dedi: Sürüm? 1.17 büyük ihtimal ama sormakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Evet. 1.17
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #4 Turkish Kebab dedi: Evet. 1.17 Genişletmek için tıkla... https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/unity-dark-edition Kendi kullandığım pack öneririm. Ek olarak internette daha çok video bulabilirsin. Ben bu packi bu videodan keşfettim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Turkish Kebab dedi: Evet. 1.17 Genişletmek için tıkla... https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/unity-dark-edition Kendi kullandığım pack öneririm. Ek olarak internette daha çok video bulabilirsin. Ben bu packi bu videodan keşfettim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #5 baranegun dedi: https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/unity-dark-edition Kendi kullandığım pack öneririm. Ek olarak internette daha çok video bulabilirsin. Ben bu packi bu videodan keşfettim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En iyisi budur değil mi?
baranegun dedi: https://www.curseforge.com/minecraft/texture-packs/unity-dark-edition Kendi kullandığım pack öneririm. Ek olarak internette daha çok video bulabilirsin. Ben bu packi bu videodan keşfettim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En iyisi budur değil mi?
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #6 Turkish Kebab dedi: En iyisi budur değil mi? Genişletmek için tıkla... En iyisi diye bir şey yok. Zevk meselesi. Kendine göre olanı seç.
Turkish Kebab dedi: En iyisi budur değil mi? Genişletmek için tıkla... En iyisi diye bir şey yok. Zevk meselesi. Kendine göre olanı seç.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #7 baranegun dedi: En iyisi diye bir şey yok. Zevk meselesi. Kendine göre olanı seç. Genişletmek için tıkla... Bedrock uyumlu mu?
baranegun dedi: En iyisi diye bir şey yok. Zevk meselesi. Kendine göre olanı seç. Genişletmek için tıkla... Bedrock uyumlu mu?
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #8 Turkish Kebab dedi: Bedrock uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Evet uyumludur büyük ihtimal.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #9 Hocam Windows 10 için sordum zaten. Uyumsuzsa neden attınız ki?
B baranegun Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #10 Turkish Kebab dedi: Hocam Windows 10 için sordum zaten. Uyumsuzsa neden attınız ki? Genişletmek için tıkla... Uyumsuz demedim hocam.
Turkish Kebab dedi: Hocam Windows 10 için sordum zaten. Uyumsuzsa neden attınız ki? Genişletmek için tıkla... Uyumsuz demedim hocam.