Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 8 Ağustos 2021 #11 Ne tür seversiniz?
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #12 baranegun dedi: Uyumsuz demedim hocam. Genişletmek için tıkla... Resource packs klasörüne koyuyoruz değil mi? Fischerk dedi: Ne tür seversiniz? Genişletmek için tıkla... İyi grafikli ve dark mode olmayan. @Fischerk
baranegun dedi: Uyumsuz demedim hocam. Genişletmek için tıkla... Resource packs klasörüne koyuyoruz değil mi? Fischerk dedi: Ne tür seversiniz? Genişletmek için tıkla... İyi grafikli ve dark mode olmayan. @Fischerk
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 8 Ağustos 2021 #13 Turkish Kebab dedi: İyi grafikli. Genişletmek için tıkla... Yani çok fazla ayrıntılı bir şey mi?
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #14 Fischerk dedi: Yani çok fazla ayrıntılı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... En iyi bulabildiğiniz olsun. @Fischerk bulabildiniz mi? Son düzenleme: 8 Ağustos 2021
Fischerk dedi: Yani çok fazla ayrıntılı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... En iyi bulabildiğiniz olsun. @Fischerk bulabildiniz mi?
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 8 Ağustos 2021 #15 Turkish Kebab dedi: En iyi bulabildiğiniz olsun. @Fischerk bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Güvenlik nedeniyle silindi. Bu nasıl? Bunu bulabildim anca. Markette daha iyileri vardır. Son düzenleme: 8 Ağustos 2021
Turkish Kebab dedi: En iyi bulabildiğiniz olsun. @Fischerk bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Güvenlik nedeniyle silindi. Bu nasıl? Bunu bulabildim anca. Markette daha iyileri vardır.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 8 Ağustos 2021 #16 Fischerk dedi: https://mcpedl.com/ascension-hd-preview/ Bu nasıl? Bunu bulabildim anca. Markette daha iyileri vardır. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı. Vazgeçtim boşverin. @Fischerk attığınız link virüslü çıktı. Son düzenleme: 8 Ağustos 2021
Fischerk dedi: https://mcpedl.com/ascension-hd-preview/ Bu nasıl? Bunu bulabildim anca. Markette daha iyileri vardır. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı. Vazgeçtim boşverin. @Fischerk attığınız link virüslü çıktı.