Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 20 Ocak 2015 #11 Nurettin Sevdik dedi: Windows 8.1 ingilizceyse Minecraft Team Extremede çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmiyor. Orijinal sürüm sorunsuz çalışıyor. Windows 8.1'in suçu yok burada. Suç korsan kullananda.
Nurettin Sevdik dedi: Windows 8.1 ingilizceyse Minecraft Team Extremede çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmiyor. Orijinal sürüm sorunsuz çalışıyor. Windows 8.1'in suçu yok burada. Suç korsan kullananda.
vukado_82 Kilopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 430 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2015 #12 Parası olmayan mecbur korsana yöneliyor, ne yapsın.
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #13 vukado_82 dedi: Parası olmayan mecbur korsana yöneliyor, ne yapsın. Genişletmek için tıkla... Günde 1 TL biriktirse yeterli olur.
vukado_82 dedi: Parası olmayan mecbur korsana yöneliyor, ne yapsın. Genişletmek için tıkla... Günde 1 TL biriktirse yeterli olur.
vukado_82 Kilopat Katılım 19 Ocak 2015 Mesajlar 430 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2015 #14 Scorpions dedi: Günde 1 TL biriktirse yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Bence durumu olmayan oyun oynamasın demiyorum ancak multiplayer tadını tatmak için multiplayer versiyonu olan oyunları orjinal alıp single player oynayacağı oyunları korsan olarak indirirse kâr eder. Multiplayerın tadı bir başka oluyor.
Scorpions dedi: Günde 1 TL biriktirse yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Bence durumu olmayan oyun oynamasın demiyorum ancak multiplayer tadını tatmak için multiplayer versiyonu olan oyunları orjinal alıp single player oynayacağı oyunları korsan olarak indirirse kâr eder. Multiplayerın tadı bir başka oluyor.
Pizza Seven Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #15 Çok haklısın @vukado_82 !!!