sodybak123 Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Merhaba, ben Minecraft X-ray alacağım fakat içinde RAT yazılı var mı bilmiyorum içinde virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bir de VirusTotal'de hile olduğu için kırmızı renkte bazı şeyler gösteriyor ondan bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2025
Merhaba, ben Minecraft X-ray alacağım fakat içinde RAT yazılı var mı bilmiyorum içinde virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bir de VirusTotal'de hile olduğu için kırmızı renkte bazı şeyler gösteriyor ondan bir şey olur mu?
BatuhanBos Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 146 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 Bende var xray sunucu için mi normal mi
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 675 Çözümler 5 4 Şubat 2025 #3 Hangi sürümde oynuyorsanız texture pack indirin RAT'sız virüssüz dosyaya ellemiyosunuz zaten direk atıyosunuz.
Hangi sürümde oynuyorsanız texture pack indirin RAT'sız virüssüz dosyaya ellemiyosunuz zaten direk atıyosunuz.
sodybak123 Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #4 BatuhanBos dedi: Bende var xray sunucu için mi normal mi Genişletmek için tıkla... cr sunucusu için Anıl Sarı dedi: Hangi sürümde oynuyorsanız texture pack indirin RAT'sız virüssüz dosyaya ellemiyosunuz zaten direk atıyosunuz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bu yöntemi zaten biliyorum
BatuhanBos dedi: Bende var xray sunucu için mi normal mi Genişletmek için tıkla... cr sunucusu için Anıl Sarı dedi: Hangi sürümde oynuyorsanız texture pack indirin RAT'sız virüssüz dosyaya ellemiyosunuz zaten direk atıyosunuz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim bu yöntemi zaten biliyorum
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 675 Çözümler 5 4 Şubat 2025 #5 sodybak123 dedi: Cr sunucusu için. Genişletmek için tıkla... 1.8.9 texture pack yazın Google'a ilk çıkanı indirin sorunsuz çalışacaktır guard yoksa.
sodybak123 dedi: Cr sunucusu için. Genişletmek için tıkla... 1.8.9 texture pack yazın Google'a ilk çıkanı indirin sorunsuz çalışacaktır guard yoksa.
sodybak123 Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #6 Anıl Sarı dedi: 1.8.9 texture pack yazın Google'a ilk çıkanı indirin sorunsuz çalışacaktır guard yoksa. Genişletmek için tıkla... sunucuda guard vs var kanka
Anıl Sarı dedi: 1.8.9 texture pack yazın Google'a ilk çıkanı indirin sorunsuz çalışacaktır guard yoksa. Genişletmek için tıkla... sunucuda guard vs var kanka
BatuhanBos Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 146 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #7 sodybak123 dedi: Cr sunucusu için Teşekkür ederim bu yöntemi zaten biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bende hilesi var tam hile denmez ama bir uygulamaya DLL yüklüyosun ve onu açınca ban yemiyorsun
sodybak123 dedi: Cr sunucusu için Teşekkür ederim bu yöntemi zaten biliyorum Genişletmek için tıkla... Hocam bende hilesi var tam hile denmez ama bir uygulamaya DLL yüklüyosun ve onu açınca ban yemiyorsun
A Anıl Sarı Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 675 Çözümler 5 4 Şubat 2025 #8 sodybak123 dedi: Sunucuda guard vs var kanka. Genişletmek için tıkla... Ben texture pack taraftarıyım uygulama vs indirirseniz guard algılarsa ban yiyebilirsiniz.
sodybak123 dedi: Sunucuda guard vs var kanka. Genişletmek için tıkla... Ben texture pack taraftarıyım uygulama vs indirirseniz guard algılarsa ban yiyebilirsiniz.
BatuhanBos Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 146 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #9 Anıl Sarı dedi: Ben texture pack taraftarıyım uygulama vs indirirseniz guard algılarsa ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... algılamıyor içinde rat yok
Anıl Sarı dedi: Ben texture pack taraftarıyım uygulama vs indirirseniz guard algılarsa ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... algılamıyor içinde rat yok
sodybak123 Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #10 BatuhanBos dedi: algılamıyor içinde rat yok Genişletmek için tıkla... atsana kanka xrayi Anıl Sarı dedi: Ben texture pack taraftarıyım uygulama vs indirirseniz guard algılarsa ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kanka ban yemem önemli değil uygulamayı kullanabileyim yeter
BatuhanBos dedi: algılamıyor içinde rat yok Genişletmek için tıkla... atsana kanka xrayi Anıl Sarı dedi: Ben texture pack taraftarıyım uygulama vs indirirseniz guard algılarsa ban yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kanka ban yemem önemli değil uygulamayı kullanabileyim yeter