Biliyorum fakat Minimap'te gözüküyor fakat dünyada gözükmüyor. Xaero's Minimap kullanıyorum. Sanırım şunlar minimap ayarları.Bunlar waypoint ayarları. Minimap ayarlarını atabilir misiniz?
Biliyorum fakat Minimap'te gözüküyor fakat dünyada gözükmüyor. Xaero's minimap kullanıyorum. Sanırım şunlar minimap ayarları.
Hocam tamam ama sorun ne ile ilgili hala anlayamadım.Haritayı kare yapmak için shape: Circle yazan yeri shape: Square yapmanız gerekli.
Eki Görüntüle 2259653
Harita konumunu değiştirmek için de bu ayarlar dışında haritanın konumunu mouse ile sürükleyerek değiştirmenize yarayan bir buton bulunuyordu. Mümkün olan tüm seçeneklerin fotoğrafını atar mısınız?
Hocam tamam ama sorun ne ile ilgili hala anlayamadım.
Benim istediğim şey Waypoint'in dünyada gözükmesi, yani şu resimdeki gibi.
Açık hocam açık ama neden bilmem gözükmüyor işte, uğraştım ama bende çözemedim şu sorunu.Minimap konumunu ayarlamanız için minimap ayarlarından change Waypoints'e tıklamanız gerek.
Eki Görüntüle 2259663
Waypointlerin gözükmesi için de minimap ayarlarından waypoint settingse gelip oradan in-Game Waypoints'i açmalısınız. Türkçede farklı mıdır bilemem fakat oyunu ingilizce yapıp ayarları yaptıktan sonra türkçe yapmanızı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2259667
Waypoint tuşunuza basıp ekran görüntüsü atabilir misiniz? Yani tüm waypointlerinizin göründüğü ekran. U idi galiba default tuşu.Açık hocam açık ama neden bilmem gözükmüyor işte, uğraştım ama bende çözemedim şu sorunu.
Bunlar.Waypoint tuşunuza basıp ekran görüntüsü atabilir misiniz? Yani tüm waypointlerinizin göründüğü ekran. U idi galiba default tuşu.
Bunlar.
3. resimde de gözükmüyor işte nedense.