Trefes Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar ekteki gibi burayı düzleyip base yapacağım fakat yağmacı doğuyor outpost u kırmadan engellenir mi? Outpost u kırarsam doğmaya devam ederler mi?
Arkadaşlar ekteki gibi burayı düzleyip base yapacağım fakat yağmacı doğuyor outpost u kırmadan engellenir mi? Outpost u kırarsam doğmaya devam ederler mi?
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 Doğmaları karakoldan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.859 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 Barışçıl moda alıp etrafı temizleyip yatak ve meşale ile etrafı aydınlatmayı deneyin. Sonra zorluğu tekrar oynadığınız zorluğa getirebilirsiniz. Artı -1 Eksi
Barışçıl moda alıp etrafı temizleyip yatak ve meşale ile etrafı aydınlatmayı deneyin. Sonra zorluğu tekrar oynadığınız zorluğa getirebilirsiniz.
Y YavuX Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 Konudan bağımsız shader packiniz nedir acaba hocam güzel gözüküyor. Artı 0 Eksi
KS KS Trefes Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #5 YavuX dedi: Konudan bağımsız shader packiniz nedir acaba hocam güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... complementary reimagined hocam tavsiye ederim Cpt.Revenger dedi: Barışçıl moda alıp etrafı temizleyip yatak ve meşale ile etrafı aydınlatmayı deneyin. Sonra zorluğu tekrar oynadığınız zorluğa getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Meşalenin sadece zombi gibi yaratıkları engelliyor diye biliyorum. Hxrea dedi: Doğmaları karakoldan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... evet farklı şekilde engelleyebilirmiyim acaba onu merak ettim Artı 0 Eksi
YavuX dedi: Konudan bağımsız shader packiniz nedir acaba hocam güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... complementary reimagined hocam tavsiye ederim Cpt.Revenger dedi: Barışçıl moda alıp etrafı temizleyip yatak ve meşale ile etrafı aydınlatmayı deneyin. Sonra zorluğu tekrar oynadığınız zorluğa getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Meşalenin sadece zombi gibi yaratıkları engelliyor diye biliyorum. Hxrea dedi: Doğmaları karakoldan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... evet farklı şekilde engelleyebilirmiyim acaba onu merak ettim
Y YavuX Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir video buldum işinize yarayabilir. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir video buldum işinize yarayabilir.
KS KS Trefes Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #7 Tamamen outpostu yıktım ama hala doğmaya devam ediyorlar. Artı 0 Eksi