Minecraft yanlış ekran kartı ile açılıyor

Yello

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var biri RX560X, diğeri de Radeon Vega 8. Minecraft Radeon Vega 8 ile açıldığı için Minecraft'ta düşük FPS alıyorum. Acaba çözümü bilen var mı?

Arama yerine grafik ayarları yazın. Daha sonra göz at diyerek Minecraft exe dosyasını seçin ve yüksek performans moduna ayarlayın
Maalesef hepsini denedim ama yinede olmadı.
Minecraft'a girerken sağ tıklayıp Grafik işlemciyle çalıştır kısmı çıkıyor mu? Oradan RX560X'i seçer misiniz?
Ne yazık ki AMD ekran kartlarında öyle bir bölüm çıkmıyor.

Bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var biri RX560X, diğeri de Radeon Vega 8. Minecraft Radeon Vega 8 ile açıldığı için Minecraft'ta düşük FPS alıyorum. Acaba çözümü bilen var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nvidya'da iki yöntem var. Kontrol panelinden kalıcı ayar yapabilirsiniz veya sağ tıklayıp oradan render on seçeneğinden tek seferlik ekran kartı seçebilirsiniz. Belki Amd de de böyledir.

Sağ clickle grafik işlemcisiyle çalıştırı deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…