derenesbeyy Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Öncelikle merhaba. Ben Minecraft yaklaşık 1.19'ken bir komut vardı. Komutu Kullanınca köy veya batık gemi oluşturabiliyordun. "/locate" gibi komut değil direkt sana oluşturuyordu. O komutu Wiki'de de bulamadım. O kod neydi bilgilendirir misiniz? Çözdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2024
Öncelikle merhaba. Ben Minecraft yaklaşık 1.19'ken bir komut vardı. Komutu Kullanınca köy veya batık gemi oluşturabiliyordun. "/locate" gibi komut değil direkt sana oluşturuyordu. O komutu Wiki'de de bulamadım. O kod neydi bilgilendirir misiniz? Çözdüm.
Çözüm derenesbeyy 20 Haziran 2024 /Place komutunu kullanarak Build nerede oluşabiliyorsa oraya spawnlayabiliyorsunuz.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 10 Haziran 2024 #2 Merhaba, herkesin faydalanabilmesi adına çözümü açıklayınız. Artı 0 Eksi
KS KS derenesbeyy Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #3 /Place komutunu kullanarak Build nerede oluşabiliyorsa oraya spawnlayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm