ardakyz09 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 113 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #11 rbstsoul dedi: Evet, bsl shaders. Ayarlar bu: Eki Görüntüle 1152685 Eki Görüntüle 1152686 Dış taraf için fazla tahta olması biraz kötü evet. Bir şeyler yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem çok istermi sizin yaptığınız ayarları yaparsam. Ben düşük ayarlar 1080p 100FPS alıyorum Minecraft yeter mi sistemim sizce. EsadO dedi: Dostum shaderin linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... evt bencede
rbstsoul dedi: Evet, bsl shaders. Ayarlar bu: Eki Görüntüle 1152685 Eki Görüntüle 1152686 Dış taraf için fazla tahta olması biraz kötü evet. Bir şeyler yapmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem çok istermi sizin yaptığınız ayarları yaparsam. Ben düşük ayarlar 1080p 100FPS alıyorum Minecraft yeter mi sistemim sizce. EsadO dedi: Dostum shaderin linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... evt bencede
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 29 Ağustos 2021 #12 Hocam şedır değil shader deyin lütfen çok fazla takıyorum böyle şeyleri.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #13 437935 dedi: Güzel, fakat aşağıda attığım kısımları basamak, merdiven, lamba gibi şeylerle yumuşatabilirsiniz. Oralar biraz kaba durmuş Eki Görüntüle 1152687 Genişletmek için tıkla... O kısım yatak odası yapacağım yerin tavanı aslında. Ama düzeltmeye çalışacağım, teşekkürler. EsadO dedi: Dostum shaderin linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... https://www.curseforge.com/minecraft/customization/bsl-shaders/download
437935 dedi: Güzel, fakat aşağıda attığım kısımları basamak, merdiven, lamba gibi şeylerle yumuşatabilirsiniz. Oralar biraz kaba durmuş Eki Görüntüle 1152687 Genişletmek için tıkla... O kısım yatak odası yapacağım yerin tavanı aslında. Ama düzeltmeye çalışacağım, teşekkürler. EsadO dedi: Dostum shaderin linkini atabilir misin? Genişletmek için tıkla... https://www.curseforge.com/minecraft/customization/bsl-shaders/download
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #14 Gelişime açık.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.847 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 29 Ağustos 2021 #15 Gordrhain dedi: Dış cephede tahtanın yoğun kullanılması biraz boğucu olmuş. Shader kullanıyor. Genişletmek için tıkla... @O Görkem hocam komik olan nedir?
Gordrhain dedi: Dış cephede tahtanın yoğun kullanılması biraz boğucu olmuş. Shader kullanıyor. Genişletmek için tıkla... @O Görkem hocam komik olan nedir?
Quartmo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 576 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #16 Gordrhain dedi: @O Görkem hocam komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... Boş ver hocam bu insanlar çok bu forumda alışsanız iyi olur.
Gordrhain dedi: @O Görkem hocam komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... Boş ver hocam bu insanlar çok bu forumda alışsanız iyi olur.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 29 Ağustos 2021 #17 Gordrhain dedi: @O Görkem hocam komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... Adam "şedır" deyip sizin shader yazmanız komik geldi . Quartmo dedi: Boş ver hocam bu insanlar çok bu forumda alışsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha yeni katılmış foruma insanlar böyle diyor . Tamam kardeşim.
Gordrhain dedi: @O Görkem hocam komik olan nedir? Genişletmek için tıkla... Adam "şedır" deyip sizin shader yazmanız komik geldi . Quartmo dedi: Boş ver hocam bu insanlar çok bu forumda alışsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Daha yeni katılmış foruma insanlar böyle diyor . Tamam kardeşim.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.847 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 29 Ağustos 2021 #18 O Görkem dedi: Adam "şedır" deyip sizin shader yazmanız komik geldi . Genişletmek için tıkla... Problem yok, sadece benlik mi bir problem oldu diye sordum
O Görkem dedi: Adam "şedır" deyip sizin shader yazmanız komik geldi . Genişletmek için tıkla... Problem yok, sadece benlik mi bir problem oldu diye sordum
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 29 Ağustos 2021 #19 Gordrhain dedi: Problem yok, sadece benlik mi bir problem oldu diye sordum Genişletmek için tıkla... Bende gereksiz bir gülücük atmışım, sorun bende
Gordrhain dedi: Problem yok, sadece benlik mi bir problem oldu diye sordum Genişletmek için tıkla... Bende gereksiz bir gülücük atmışım, sorun bende
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 29 Ağustos 2021 #20 Değişik herif? Madem Türkçe okunuşu öyleyse highıda "hayk" olarak yazsaydın önceki mesajlarında. Boş yere agresif olma burada. Ceza yedi arkadaş. Son düzenleme: 29 Ağustos 2021
Değişik herif? Madem Türkçe okunuşu öyleyse highıda "hayk" olarak yazsaydın önceki mesajlarında. Boş yere agresif olma burada. Ceza yedi arkadaş.