Takmayın kafaya oynayın bir oyun sadece "ben 12 yaşındayım" ama bu konuyu görmeyinceye kadar unutmuştum şimdi aklıma geldi böyle şeyler olduğu bosverin oynayın en fazla gözükür öldürür o kadar rahat etmezseniz modu kaldırıp oynayın biraz.
CIA database kaynaklı küçük bir araştırma yaptım ve yaptığım araştırmalar ışığında şu sonuca ulaştım; dünyada bunu yaşamadan geçirdiğimiz tek bir gün yok, yaşamayan yoktur yani merak etme.
Kanka Minecraft oynuyorsun. Şimdi mantıklı düşünelim. Senin kasanın içinde bulunan diskte, işletim sistemindeki Java temelli oyuna paranormal bir şey olsa bu üstü başı yırtık Steve mi olur? Sistemin falan bozulsa neyse de (o da normal de yani bare o olsa) paranormal olay oraya kadar gelecek. Üstüne texture packi falan olacak, ses kodlarından haberdar olup bunu canavar sesine dönüştürecek, bir de NPC olarak, hatta üstü başı yırtık olacak.
Yanlış anlama, seninle dalga geçmiyorum, küçümsemiyorum. Ama evham, vesvese yapıyor olabilirsin. Sence de böyle okuyunca mantıksız olmuyor mu? Paranormal olsa böyle mi olur?