B burak ismsiz Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 24 13 Mart 2015 #1 Merhaba, Minecraft yasaklandığı zaman biliyorum şu an kesin bir şey yok ama diyelim ki yasaklandı. Daha 10 gün önce aldığım Minecraft Premium ne olacak, silinecek mi? Paramı nereden alacağım? İninal kartla almıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2015
Merhaba, Minecraft yasaklandığı zaman biliyorum şu an kesin bir şey yok ama diyelim ki yasaklandı. Daha 10 gün önce aldığım Minecraft Premium ne olacak, silinecek mi? Paramı nereden alacağım? İninal kartla almıştım.
P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Mart 2015 #2 İade işi zor. Ama yasak her zaman olduğu gibi sadece internet kafeler de uygulanacak.
SemihUluca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 13 Mart 2015 #3 Ev kullanıma yasak gelmiyor henüz. Gelse de bunu engelleyemezler. Milletin evine girip tek tek bilgisayarlara bakacak değiller.
Ev kullanıma yasak gelmiyor henüz. Gelse de bunu engelleyemezler. Milletin evine girip tek tek bilgisayarlara bakacak değiller.
Batuhan Safalı Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #4 Bence yasak çok kapsamlı olmaz. Bizim hiç girmememiz için minecraftın Türkiye portlarını kapatması lazım bunuda yapacağını sanmıyorum
Bence yasak çok kapsamlı olmaz. Bizim hiç girmememiz için minecraftın Türkiye portlarını kapatması lazım bunuda yapacağını sanmıyorum
B burak ismsiz Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 24 14 Mart 2015 #5 prodevx dedi: İade işi zor. Ama yasak her zaman olduğu gibi sadece internet kafeler de uygulanacak. Genişletmek için tıkla... nasıl yani şimdi benim pre bendemi kalacak o zaman MCSG ye rahatlıkla girebilecem öğle mi
prodevx dedi: İade işi zor. Ama yasak her zaman olduğu gibi sadece internet kafeler de uygulanacak. Genişletmek için tıkla... nasıl yani şimdi benim pre bendemi kalacak o zaman MCSG ye rahatlıkla girebilecem öğle mi
P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 14 Mart 2015 #6 Silinen üye dedi: nasıl yani şimdi benim pre bendemi kalacak o zaman MCSG ye rahatlıkla girebilecem öğle mi Genişletmek için tıkla... Evet.
Silinen üye dedi: nasıl yani şimdi benim pre bendemi kalacak o zaman MCSG ye rahatlıkla girebilecem öğle mi Genişletmek için tıkla... Evet.
M MEHMET ALPASLAN Centipat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1 20 Ağustos 2019 #7 ben yarım saat once minecraft aldım ama 23 euro yazıyo yanı kredi kartına 145 tl olarak mı gelecek
P prodevx Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 22 Ağustos 2019 #8 MEHMET ALPASLAN dedi: ben yarım saat once minecraft aldım ama 23 euro yazıyo yanı kredi kartına 145 tl olarak mı gelecek Genişletmek için tıkla... Evet, bankanın o tarih ve saatteki döviz kuruna göre para çekilicek.
MEHMET ALPASLAN dedi: ben yarım saat once minecraft aldım ama 23 euro yazıyo yanı kredi kartına 145 tl olarak mı gelecek Genişletmek için tıkla... Evet, bankanın o tarih ve saatteki döviz kuruna göre para çekilicek.