Minecraft "yerel başlatıcısı güncellenmiyor" hatası

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yok
Dün girebildiğim oyuna şu an giremiyorum.complete ınternet repair ile çözmeye çalıştım olmadı, wtools ile çözmeyi denedim olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: MDT
Aynı hata bendede oluyor çözümü ne acaba?

Yerel bir sorun var herhalde.

Beklemek en iyi çözüm olacaktır eninde sonunda düzeltirler.

Ya ben kendim çözdüm ama geçici bir çözüm sonra güncelleme geri geliyor aynı hata yine oluyor.

Problemin geçici olarak çözümü interneti kesmek. İnterneti kesip launcher'a girdikten sonra geri internete bağlanabilirsiniz. Sorun Mojang/Microsoft kaynaklı olduğundan bu şekilde idare etmelisiniz.

Problemin geçici olarak çözümü interneti kesmek. İnterneti kesip launcher'a girdikten sonra geri internete bağlanabilirsiniz. Sorun Mojang/Microsoft kaynaklı olduğundan bu şekilde idare etmelisiniz.
Aynı hatayı veriyor hocam, bu sefer güncellemeyi başlatmadan veriyor aynı hatayı.

Arkadaşlar kendim hatayı geçici olarak düzelttim galiba denedim oldu , Lan kablosunu yani interneti kesiyoruz bilgisiyardan sonra Minecraft Launcher'ı başlatıyoruz çevrimdışı oyna diyoruz istediğiniz sürümde Mojang yazısı gelince interneti geri takıyoruz Realms e girebildim şuan sorunsuz oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…