Goleo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Merhaba, Ben çakma lobide bulunuyorum. Lobiye geçmek istiyorum. Lobiye geçemiyorum. "You are already connected to this server!" hatası veriyor. Böyle diyor: Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2021
Merhaba, Ben çakma lobide bulunuyorum. Lobiye geçmek istiyorum. Lobiye geçemiyorum. "You are already connected to this server!" hatası veriyor. Böyle diyor:
Çözüm Goleo 10 Şubat 2021 Arkadaşlar sorunum çözüldü yanlışlıkla port numaralarını aynı yazmışım zamanınızı çaldığım için özür dilerim, iyi forumlar!
Arkadaşlar sorunum çözüldü yanlışlıkla port numaralarını aynı yazmışım zamanınızı çaldığım için özür dilerim, iyi forumlar!
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 9 Şubat 2021 #2 Lag olabilir, bir süre bekleyin. Sunucudan çıkıp geri girmeyi de deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Goleo Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 47 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #3 Arkadaşlar sorunum çözüldü yanlışlıkla port numaralarını aynı yazmışım zamanınızı çaldığım için özür dilerim, iyi forumlar! Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar sorunum çözüldü yanlışlıkla port numaralarını aynı yazmışım zamanınızı çaldığım için özür dilerim, iyi forumlar!