0Berceste Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Minecraft açılmıyor, yüklenme ekranında kalıyor. Oyunu sil yükle yapmayı denedim oyun açıldı sonrasında oyunu kapattıktan sonra tekrar yine bu hatayla karşılaştım sil yükle yaptım yine açılmadı. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 734,1 KB · Görüntüleme: 204
Minecraft açılmıyor, yüklenme ekranında kalıyor. Oyunu sil yükle yapmayı denedim oyun açıldı sonrasında oyunu kapattıktan sonra tekrar yine bu hatayla karşılaştım sil yükle yaptım yine açılmadı.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 2 Temmuz 2023 #11 alpero1234 dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve çözemedim hala. Genişletmek için tıkla... CMD'yi admin olarak çalıştırıp bu kodu yazın: get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-Appxpackage –allusers Artı 0 Eksi
alpero1234 dedi: Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve çözemedim hala. Genişletmek için tıkla... CMD'yi admin olarak çalıştırıp bu kodu yazın: get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-Appxpackage –allusers