jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 Her şeyi denedim olmadı ne yapabilirim?
Çözüm Xaxes 16 Ocak 2022 Hocam büyük ihtimalle Minecraft'ın kendi sitesinden Launcher'ı indirmişsin Microsoft Store'dan indir Minecraft Launcher'ı.
Hocam büyük ihtimalle Minecraft'ın kendi sitesinden Launcher'ı indirmişsin Microsoft Store'dan indir Minecraft Launcher'ı.
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 16 Ocak 2022 #2 Hocam büyük ihtimalle Minecraft'ın kendi sitesinden Launcher'ı indirmişsin Microsoft Store'dan indir Minecraft Launcher'ı. Artı 2 Eksi Çözüm
Hocam büyük ihtimalle Minecraft'ın kendi sitesinden Launcher'ı indirmişsin Microsoft Store'dan indir Minecraft Launcher'ı.
KS KS jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #3 Xaxes dedi: Hocam büyük ihtimalle Minecraft'ın kendi sitesinden Launcher'ı indirmişsin Microsoft Store'dan indir Minecraft Launcher'ı. Genişletmek için tıkla... Bunun için Bedrock Minecraft'a mı sahip olmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
Xaxes dedi: Hocam büyük ihtimalle Minecraft'ın kendi sitesinden Launcher'ı indirmişsin Microsoft Store'dan indir Minecraft Launcher'ı. Genişletmek için tıkla... Bunun için Bedrock Minecraft'a mı sahip olmam gerekiyor?
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 16 Ocak 2022 #4 jestor dedi: Bunun için Bedrock Minecraft'a mı sahip olmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam indirebiliyorsunuz bedava bildiğimiz normal launcher. Link burda:Get Minecraft Launcher - Microsoft Store en-IS Artı 1 Eksi
jestor dedi: Bunun için Bedrock Minecraft'a mı sahip olmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam indirebiliyorsunuz bedava bildiğimiz normal launcher. Link burda:Get Minecraft Launcher - Microsoft Store en-IS
KS KS jestor Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 271 Yer İzmir / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #5 Xaxes dedi: Hayır hocam indirebiliyorsunuz bedava bildiğimiz normal launcher. Link burda:Get Minecraft Launcher - Microsoft Store en-IS Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler. Hallettim. Artı 0 Eksi
Xaxes dedi: Hayır hocam indirebiliyorsunuz bedava bildiğimiz normal launcher. Link burda:Get Minecraft Launcher - Microsoft Store en-IS Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler. Hallettim.
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 16 Ocak 2022 #6 jestor dedi: Yardımınız için teşekkürler. Hallettim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim sorunu olan insanlar çözsün sorununu. Artı 1 Eksi
jestor dedi: Yardımınız için teşekkürler. Hallettim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim sorunu olan insanlar çözsün sorununu.
Ensar81 Yoctopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #7 jestor dedi: Yardımınız için teşekkürler. Hallettim. Genişletmek için tıkla... nasıl hallettin hocam bendede aynı hata var lütfen yardım Artı 0 Eksi
jestor dedi: Yardımınız için teşekkürler. Hallettim. Genişletmek için tıkla... nasıl hallettin hocam bendede aynı hata var lütfen yardım
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 21 Ocak 2022 #8 Ensar81 dedi: nasıl hallettin hocam bendede aynı hata var lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Çözüm bölümünde yazıyor. Artı 0 Eksi
Ensar81 dedi: nasıl hallettin hocam bendede aynı hata var lütfen yardım Genişletmek için tıkla... Çözüm bölümünde yazıyor.