Minecraft yüksek performansta başlamıyor

Noanow

Hectopat
Merhaba. Minecraft oyununu harici ekran kartından başlatamıyorum hata kodu alıyorum(-1073741819) ancak dahili birimden başlatıyor bu istemediğim bir şey çünkü dahili grafik birimi güçsüz ve shader gibi modlar kuramıyorum. Bu hatanın sebebi nedir? Yardımlarınız için teşekkürler.

java problem 2.PNG

java problem.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatada ekran kardı modeliniz önemlidir eğer ekran kardınız eski veya kalitesiz ise bu hata yaşanabilir. Ya da ekran kardınızın sürücüleri güncel değilse de yaşanabilir. Ekran kardı modelini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim.

Bu hatada ekran kardı modeliniz önemlidir eğer ekran kardınız eski veya kalitesiz ise bu hata yaşanabilir. Ya da ekran kardınızın sürücüleri güncel değilse de yaşanabilir. Ekran kardı modelini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirim.

Ekran kartı sürücülerim güncel yeni kontrol ettim hatta silip tekrar yükledim Radeon 530 series

Ancak ben bu hatanın Java kaynaklı olduğundan şüpheleniyorum hala bir çözüm bulamadım.

Ekran kartı sürücülerim güncel yeni kontrol ettim hatta silip tekrar yükledim Radeon 530 series.

Ancak ben bu hatanın Java kaynaklı olduğundan şüpheleniyorum hala bir çözüm bulamadım.

O zaman şöyle yapalım hocam: Program ekle veya kaldır bölümünden Java'yı kaldırın sonra Java'nın kendi sitesinden yeniden indirin. Yine çözülmez ise başlatıcıyı silip tekrardan yükleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı