Renkli demir mi? Yün farmından demir düşmesi çok mantıksız.bazı renklerde demirde birikmiş
Renkli demir mi? Yün farmından demir düşmesi çok mantıksız.
Yün farmından olması imkansız. Yakınlara demir golem farmı kurduysanız sandıklar, huniler karışmış olabilir. Veya sizden düşmüştür. Yün farmından demir gelmesini ne daha önce gördüm ne de duydum.Yok her renkli koyun ayrı sandıkta şimdi 40 tane gelmiş bir tanesinden. İlk yaptığımda bazılarında 1-2 tane vardi. Çok dikkate almadım benden düşmüştür diye ama 40 var şaşırdım.
Yün farmından olması imkansız. Yakınlara demir golem farmı kurduysanız sandıklar, huniler karışmış olabilir. Veya sizden düşmüştür. Yün farmından demir gelmesini ne daha önce gördüm ne de duydum.
Eşya düzemlerken demirleri atmış olabilirsiniz, onlar da hunilere girmiştir. Neyse @AnotherJourney 'in dediği gibi üzümünü yiyin bağını sormayın.Yakında creeper farmi var sadece. Bende inanmadım hala.
Eşya düzemlerken demirleri atmış olabilirsiniz, onlar da hunilere girmiştir. Neyse @AnotherJourney'in dediği gibi üzümünü yiyin bağını sormayın.
Eşya düzemlerken demirleri atmış olabilirsiniz, onlar da hunilere girmiştir. Neyse @AnotherJourney'in dediği gibi üzümünü yiyin bağını sormayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.