Minecraft ZIP mod nasıl kurulur?

Raqqh

Centipat
Daha fazla  
Minecraft oynamak için tlegacy kullanıyorum ve better Minecraft mod paketini kurmak istiyorum. İçinde fazlasıyla mod var fakat ZIP olarak indiriyor ve nasıl kurucağımı bilmiyorum. ZIP'in içinde fazlasıyla klasör ve çok fazla JSON uzantılı dosya var. Hepsini tek tek kurmam gerektiğini düşünmüyorum ve Launcher'i değiştirmek istemiyorum. Nasıl modları kurabilirim?

Minecraft oynamak için tlegacy kullanıyorum ve better Minecraft mod paketini kurmak istiyorum. İçinde fazlasıyla mod var fakat ZIP olarak indiriyor ve nasıl kurucağımı bilmiyorum. ZIP'in içinde fazlasıyla klasör ve çok fazla JSON uzantılı dosya var. Hepsini tek tek kurmam gerektiğini düşünmüyorum ve Launcher'i değiştirmek istemiyorum. Nasıl modları kurabilirim?

Mod paketini içe aktar yapacaksınız.

CurseForge indirip yapabilirsiniz.

Orijinal Minecraft olmayınca oyun bulunamadı diyor diye biliyorum hocam.

Kusura bakmayın hocam özür dilerim. Legacy yerine SK veya Prism Launcher kullanmanızı tavsiye ederim. Launcher değişmek istemiyorum dediniz fakat Prism Launcher hem açık kaynak kodlu hem de mod desteği çok iyi bende şahsen onu kullanıyorum. Legacyden bu mod işleri biraz zor maalesef.

Kusura bakmayın hocam özür dilerim. Legacy yerine SK veya Prism Launcher kullanmanızı tavsiye ederim. Launcher değişmek istemiyorum dediniz fakat Prism Launcher hem açık kaynak kodlu hem de mod desteği çok iyi bende şahsen onu kullanıyorum. Legacyden bu mod işleri biraz zor maalesef.
hocam prism sadece microsoft hesabı kabul ediyor malesef.

Atarsanız sevinirim hocam ve nasıl yapacağım acaba söyler misiniz?

Orijinal sitesinden Prism Launcher'i indirin daha sonra bu atmış oldugum sitedeki account. JSON adlı dosyayı indirin daha sonra şuraya giderek buraya yapıştırın.

%appdata%/PrismLauncher/
Buraya attıktan sonra sadece çevrimdışı hesap ekleyerek oynayabilirsiniz.
Bu da dosyanın bulunduğu kısım.

1758116414341.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı