Minecraft Zırh nasıl tamir olur?

Makaleler
3
Şimdi Minecraft'ta kılıç ve kazma ya tamir bastın diyelim. Kılıç ile XP kazanınca sadece kılıç tamir olur kazma ile kömür kazınca XP gelir ya ondan da sadece kazma tamir olur. Peki zırha tamir basınca nasıl tamir olur? Yani gelen her XP'den tamir mi olur? Cevaplarınızı bekliyorum.

Şimdi Minecraft'ta kılıç ve kazma ya tamir bastın diyelim. Kılıç ile XP kazanınca sadece kılıç tamir olur kazma ile kömür kazınca XP gelir ya ondan da sadece kazma tamir olur. Peki zırha tamir basınca nasıl tamir olur? Yani gelen her XP'den tamir mi olur? Cevaplarınızı bekliyorum.

Gelen her XP'den tamir oluyor.

Arkadaş şunu soruyor, oyuna yeni eklenen bir büyü kitabı var adı "Tamir" -büyü kitabını bastığınız zırh ya da malzeme her XP geldiğinde kendini tamir ediyor- bunu malzemeye basınca olacak olayları soruyor.

Benim bildiğim kadarıyla hangisini kullanıyorsan onu tamir ediyor örneğin, zırhı giydiysen zırhı, kazma elindeyse kazmayı, hepsi elindeyse hepsini tamir ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı