Apex Legends haritası var güzel. Eklentileri vs. kaldırabilirsiniz haritayı indirdikten sonra.
![]()
Apex Legends Map (1.20, 1.19) - MCPE/Bedrock
The "Minecraft: Apex Legends" map is an exciting adaptation of the popular battle royale game, Apex Legends, into the blocky world of Minecraft. Apexwww.9minecraft.net
Hocam Java için olan var mı?
Hocam çok baksam da bulamadım. Ancak dünyaları Bedrock'tan Java'ya çeviren web sitesi var bir tane. O şekilde convert edebilirsiniz.
je2be-web
je2be.app
Bu siteye benzer olan chunker.app sitesi de var. Ancak görünüşe göre artık program olarak indiriliyor. Eskiden web sitesinden convert edilebiliyordu.
![]()
Chunker
Chunker is a free and open-source tool that can convert Minecraft worlds between different versions and platforms (Java and Bedrock). It has a simple GUI and a command line interface.www.chunker.app
Hocam maalesef Java oynandığım için sorunun neden kaynaklandığını tahmin etmem güç. Yıllardır Bedrock oynuyorum. Minecraft Java’dan anlayan birisi yardımcı olursa daha sağlıklı olacaktır.Hocam Aternos'tan the Lost Cities diye bir mod kurdum fakat dünya oluşunca çıkmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.