Minecraft zombi modu için map önerisi

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Aternos'tan açıyorum sunucuyu. Her şey tamam bir tek map yok. Map arıyorum zombi modum için.

Hocam Java için olan var mı?

Hocam çok baksam da bulamadım. Ancak dünyaları Bedrock’tan Java’ya çeviren web sitesi var bir tane. O şekilde convert edebilirsiniz.

Bu siteye benzer olan chunker.app sitesi de var. Ancak görünüşe göre artık program olarak indiriliyor. Eskiden web sitesinden convert edilebiliyordu.

Hocam çok baksam da bulamadım. Ancak dünyaları Bedrock'tan Java'ya çeviren web sitesi var bir tane. O şekilde convert edebilirsiniz.

Bu siteye benzer olan chunker.app sitesi de var. Ancak görünüşe göre artık program olarak indiriliyor. Eskiden web sitesinden convert edilebiliyordu.

Hocam Aternos'tan the Lost Cities diye bir mod kurdum fakat dünya oluşunca çıkmıyor.

Hocam Aternos'tan the Lost Cities diye bir mod kurdum fakat dünya oluşunca çıkmıyor.
Hocam maalesef Java oynandığım için sorunun neden kaynaklandığını tahmin etmem güç. Yıllardır Bedrock oynuyorum. Minecraft Java’dan anlayan birisi yardımcı olursa daha sağlıklı olacaktır.

Bu durumda verebileceğim maks. öneri ’yapay zekâya sorun’ olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı